Trabzonspor transfere hızlı girdi! 5.5 milyon euroluk yıldızla görüşmeler başladı! Anlaşırsa 0 bonservisle gelecek

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavili ekip İskoç ekibi Glasgow Rangers’ta forma giyen Borna Barisic ile görüşmelere başladı.

Trabzonspor transfere hızlı girdi! 5.5 milyon euroluk yıldızla görüşmeler başladı! Anlaşırsa 0 bonservisle gelecek

Trendyol Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk yarışından kopan Trabzonspor, gelecek sezonunun kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı. Bu kapsamda bordo-mavili ekip, sorun yaşadığı sol bek transferi için ilk adımı attı.

Trabzonspor transfere hızlı girdi! 5.5 milyon euroluk yıldızla görüşmeler başladı! Anlaşırsa 0 bonservisle gelecek - Resim : 1

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sabah’ın haberine göre Trabzonspor, İskoçya ekibi Glasgow Rangers’ta forma giyen 31 yaşındaki sol bek oyuncusu Borna Barisic’i transfer etmek için görüşmelere başladı. Bordo-mavili ekip sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna katmak istiyor.

Trabzonspor transfere hızlı girdi! 5.5 milyon euroluk yıldızla görüşmeler başladı! Anlaşırsa 0 bonservisle gelecek - Resim : 2

MENAJERİ TÜRKİYE'YE GELECEK

Öte yandan futbolcunun menajeri önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelecek. Anlaşma sağlanırsa transfer bedelsiz olarak tamamlanacak, Trabzonspor bonservis bedeli ödemeyecek.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 5.5 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki Hırvat futbolcu Borna Barisic, bu sezon 29 maçta forma giydi. Tecrübeli futbolcu, 1 gol attı, 6 asist yaptı.

Trabzonspor transfere hızlı girdi! 5.5 milyon euroluk yıldızla görüşmeler başladı! Anlaşırsa 0 bonservisle gelecek - Resim : 3