Trabzonspor'a şok! UEFA'dan men cezası gelebilir

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun ardından başkanlık görevine Ertuğrul Doğan getirildi. Doğan’ın başkanlığındaki yönetim kurulu üyesi Zeyyat Kafkas, önemli açıklamalarda bulundu. İşte Trabzonspor taraftarlarını korkutan o açıklama...

Trabzonspor'a şok! UEFA'dan men cezası gelebilir

Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu’nun istifasıyla girilen olağanüstü genel kurul sürecinde önceki dönemde asbaşkan olan Ertuğrul Doğan, tek aday olarak girdiği kongrede kulübün yeni başkanı seçildi.

Doğan’ın başkanlığındaki yönetim kurulu üyesi Zeyyat Kafkas, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

"UEFA'DAN MEN OLMAYA KADAR GİDEBİLİR"

Ay sonuna kadar yapılması gereken acil ödemeler olduğunu belirten Kafkas, “Geçtiğimiz 10 gün içerisinde yoğun şekilde 100 ila 130 milyon TL arası sponsorluk, loca uzatması, reklam ve hibe adı altında bir kaynak sağladı sayın başkan. Bugün de saat 13.00’te toplantısı var. Önümüzde çok kısa müddette, 320 milyon TL civarı bir ödeme var ve bu bir şekilde halledilecek. Halledemezsen ‘borcu yok’ yazısı alamıyorsun ve UEFA’dan men olmaya kadar gidebiliyorsun. Öncelikle bunu aşalım. Sayın başkanın 5 yıllık bir makro planı var. Ne kadarını uygulamak bize nasip olur, bu zaman içerisinde başarıyla endeksli olarak gidecek. Hep beraber göreceğiz” ifadelerini kullandı.