Gervinho'dan Trabzonspor'a kötü haber: Çapraz bağı koptu

Süper Lig'in 11'inci haftasında sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, "Gervinho'nun MR'ı çekildi, sağ çapraz bağı kopmuş. Geçmiş olsun. Hem kulübümüze hem Gervinho'ya geçmiş olsun. Büyük ihtimal, 5-6 aylık süreçtir" dedi.

Gervinho'dan Trabzonspor'a kötü haber: Çapraz bağı koptu

Süper Lig'in 11'inci haftasında sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, "Bu yıl 3 defa geri düşmemiz ve eksik kalmamıza rağmen, sakinlik, sabır ve saha organizasyonun olduğu bir takım olma yolunda adım atıyoruz. Bunlar bizi bir şekilde oyun ve skorun içine sokuyor" dedi.

Süper Lig'in 11'inci haftasında Trabzonspor sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Sakatlanarak oyundan çıkan Gervinho'nun çekilen MR'ında sağ çapraz bağının kopmuş olduğunu belirten Avcı, "Gervinho'nun MR'ı çekildi, sağ çapraz bağı kopmuş. Geçmiş olsun. Hem kulübümüze hem Gervinho'ya geçmiş olsun. Büyük ihtimal, 5-6 aylık süreçtir. Bundan sonraki sürece bakarız. Bizim için üzüntü. Bazen maçı kazanıyorsun duyguların yukarı çıkıyor ama insan ve sporcu sağlığı önemli. Sakatlıklarla bu ara tüm kulüplerin olduğu gibi biz de bir süreç yaşıyoruz. Geniş kadro olması bizi bir şekilde ayakta tutabiliyor. Taraftarımızı davet etmiştim, sağ olsunlar yüzde 50 doldurdular, destek verdiler. Onlara teşekkür ediyorum. Bu oyunda duygu olacak ama aklın daha ön planda olduğu, kontrolden çıkmayan oyunların olması gerektiğini vurguluyorum. Bu artarak devam etsin; sabırlı oyun, duyguların karıştığı oyunlardan geri dönüşler çok risklidir. Bu yıl 3 defa geri düşmemiz ve eksik kalmamıza rağmen, sakinlik, sabır ve saha organizasyonun olduğu bir takım olma yolunda adım atıyoruz. Bunlar bizi bir şekilde oyun ve skorun içine sokuyor" diye konuştu.