Trabzonspor'da düğüm çözülüyor! İlk başkan adayı belli oldu: "Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımın sözünü veriyorum"

Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrası Trabzonspor'da ilk başkan adayı belli oldu. Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olağanüstü kongrede başkan adayı olduğunu açıkladı. Doğan, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımın sözünü veriyorum" dedi.

Trabzonspor'da düğüm çözülüyor! İlk başkan adayı belli oldu: "Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımın sözünü veriyorum"

Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrası Trabzonspor'da ilk başkan adayı belli oldu. Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olağanüstü kongrede başkan adayı olduğunu açıkladı.

 

 Doğan'ın açıklaması şöyle:

"Değerli Trabzonsporlular, öncelikle Sayın Başkanımız Ahmet Ağaoğlu'na hizmetleri ve bize öğrettiklerinden dolayı minettar olduğumu vurgulamak isterim. Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulumuzla bundan tam 5 yıl önce Nisan 2018'de zorlu ve meşakatli bir yolculuğa çıktık. Bu yolculukta sizlerin de desteğiyle güzel hikayeler yazıp, müzemize bir şampiyonluk olmak üzere hepsi birbirinden değerli 4 kupa koyduk. 

Trabzonspor'da düğüm çözülüyor! İlk başkan adayı belli oldu: "Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımın sözünü veriyorum" - Resim : 2

Üzülerek ifade etmeliyim ki bu sezon özelinde işler istediğimiz gibi gitmedi maalesef. Şu bilinmelidir ki yaşanan mutsuzluğun temelinde şahsımın da sorumluluğu var. Gerek saha içi gerekse saha dışı organizasyonlarında daha sağlıklı karar almamız gerekiyordu. Bu olumsuz duırumu düzeltebilecek umudumuz, inancımız, birikimimiz, tecrübemiz, özgüvenimiz  ve inancımız tabii ki var. Birlikte daha güzel hikayeler yazacağımızdan camiamızın en ufak şüphesi kesinlikle olmasın. 

 

Şimdi yeni bir yolculuğun ilk adımlarını atma vakti... Canımdan çok sevdiğim, çatısı altında olmaktan büyük gurur duyduğum Trabzonsporumuz'un başkanlığına aday olduğumu siz değerli ailemle paylaşıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımın sözünü veriyorum. Allah yardımcımız olsun."

Trabzonspor'da düğüm çözülüyor! İlk başkan adayı belli oldu: "Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımın sözünü veriyorum" - Resim : 4