Trabzonspor’da kriz çıktı! Yıldız futbolcu takımdan ayrılmak istediğini açıkladı! Nedeni ise şaşkınlık yarattı

Trabzonspor’un milli futbolcusu Dorukhan Toköz, Teknik Direktör Nenad Bjelica ile yaptığı görüşmesi sonrası takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Trabzonspor’da kriz çıktı! Yıldız futbolcu takımdan ayrılmak istediğini açıkladı! Nedeni ise şaşkınlık yarattı

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Trabzonspor’da sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından yeniden takıma dönen 27 yaşındaki Dorukhan Toköz, bir türlü istenen form grafiğini yakalayamadı.

Trabzonspor’da kriz çıktı! Yıldız futbolcu takımdan ayrılmak istediğini açıkladı! Nedeni ise şaşkınlık yarattı - Resim : 1

FİZİKSEL OLARAK YETERSİZ KALDI

Toköz'ün fiziksel olarak eksik kaldığını ve kilo fazlası olduğunu rapor eden Teknik Direktör Nenad Bjelica, yıldız isim için ekstra antrenmanlar koymuştu.

Trabzonspor’da kriz çıktı! Yıldız futbolcu takımdan ayrılmak istediğini açıkladı! Nedeni ise şaşkınlık yarattı - Resim : 2

AYRILIK NEDENİ BELLİ OLDU

TRT Spor’un haberine göre Dorukhan'ın son bir görüşme daha yaptığı Bjelica'ya idman programını çıkarmakta zorlandığını ve takımdan ayrılmak istediğini söylediği öğrenildi.

Bordo mavili yöneticilerin de konuyla ilgili olarak tecrübeli futbolcuyla görüştüğü ve Dorukhan'ın ayrılma talebini yinelediği ifade edildi.

Trabzonspor’da kriz çıktı! Yıldız futbolcu takımdan ayrılmak istediğini açıkladı! Nedeni ise şaşkınlık yarattı - Resim : 3

Transfermarkt’a göre değeri 5 milyon euro olarak gösterilen Dorukhan Toköz, bordo mavili forma ile çıktığı 41 maçta 2 gol attı, 2 asist yaptı.