Trabzonspor’da Onuachu endişesi! Afrika Kupası planları alt üst etti! En az 3 maçı kaçıracak! İşte o maçlar

Trabzonspor’un yıldız golcüsü Paul Onuachu, Nijerya Milli Takımı’nın Afrika Kupası’ndaki geniş oyuncu kadrosunda yer aldı. Yıldız futbolcu kadroda yer alırsa Trabzonspor'un ligdeki en az 3 maçında forma giyemeyecek. Nijerya’nın turnuvada ilerlemesi durumuna Onuachu, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını kaçırabilir.

Trabzonspor’da Onuachu endişesi! Afrika Kupası planları alt üst etti! En az 3 maçı kaçıracak!  İşte o maçlar

Afrika Uluslar Kupası’na kısa bir süre kala takımlar, aday kadrolarını açıklamaya başladı. Bu kapsamda, Nijerya Milli Takımı’nın 40 kişiden oluşan geniş kadrosu belli oldu.

Kadroda Fenerbahçe’den Osayi Samuel, Trabzonspor’dan ise Paul Onuachu yer aldı. Trabzonspor’un bu sezonki gol yükünü çeken Onuachu, eğer 25 kişilik kadroda kendisine yer bulursa bordo-mavili ekibin en az 3 maçında forma giyemeyecek.

Trabzonspor’da Onuachu endişesi! Afrika Kupası planları alt üst etti! En az 3 maçı kaçıracak!  İşte o maçlar - Resim : 1

ONUACHU'NUN KAÇIRACAĞI MAÇLAR

Sabah’ın haberine göre Onuachu, 22 Ocak'a kadar devam eden grup maçları sebebiyle Antalyaspor (d), Galatasaray ve Rizespor (d) maçlarında forma giyemeyecek.

Trabzonspor’da Onuachu endişesi! Afrika Kupası planları alt üst etti! En az 3 maçı kaçıracak!  İşte o maçlar - Resim : 2

NİJERYA TURNUVADA İLERLERSE 3 MAÇ DAHA KAÇIRACAK

Eğer Nijerya turnuvada gruptan çıkıp finale kadar giderse Onuachu, 3 maç daha kaçıracak. Yıldız golcü bu kez Kasımpaşa, Beşiktaş (d) ve Hatayspor maçlarında takımını yalnız bırakacak.

Trabzonspor’un Southampton takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı 29 yaşındaki Paul Onuachu, forma giydiği 12 maçta 7 gol attı, 1 asist yaptı.

Trabzonspor’da Onuachu endişesi! Afrika Kupası planları alt üst etti! En az 3 maçı kaçıracak!  İşte o maçlar - Resim : 3