Trabzonspor’da Onuachu şoku! Gol makinesi kritik maçları kaçıracak! İşte oynamayacağı maçlar

Trabzonspor’un Nijeryalı forveti Paul Onuachu, ülkesi Nijerya Milli Takımı’nın Afrika Uluslar Kupası kadrosuna davet edildi. Yıldız futbolcu kupada mücadele edeceği için Galatasaray ile oynanacak olan 21.hafta maçında forma giyemeyecek.

Trabzonspor’da Onuachu şoku! Gol makinesi kritik maçları kaçıracak! İşte oynamayacağı maçlar

Trabzonspor’un bu sezonki gol yükünü üstlenen Nijeryalı futbolcu Paul Onuachu’dan bordo-mavili takıma kötü haber geldi. Nijerya Futbol Federasyonu, Real Sociedadlı Sadiq Umar'ın sakatlanması sonrası bu futbolcunun yerine Trabzonspor'dan Paul Onuachu'nun milli takım kadrosuna dahil edildiğini açıkladı.

Trabzonspor’da Onuachu şoku! Gol makinesi kritik maçları kaçıracak! İşte oynamayacağı maçlar - Resim : 1

ONUACHU’NUN KAÇIRACAĞI MAÇLAR

Golcü futbolcu milli takım kadrosuna katılacağı için bordo-mavili ekibin ligde Antalyaspor, Galatasaray ve Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Manisa FK ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.

Yıldız futbolcu Nijerya son 16 turuna kalırsa Kasımpaşa, Nijerya çeyrek finale kalırsa Beşiktaş maçlarının yanı sıra takımının finale kalması durumunda Hatayspor maçını kaçıracak.

Trabzonspor’da Onuachu şoku! Gol makinesi kritik maçları kaçıracak! İşte oynamayacağı maçlar - Resim : 2

TRABZONSPOR'UN İKİ FUTBOLCUSU DA KUPADA MÜCADELE EDİYOR

Ayrıca Trabzonspor'da Fildişi Sahilli Nicolas Pepe ile Mısırlı Trezeguet de Afrika Kupası için milli takıma çağrılan isimler arasında yer alıyor.

Sezon başında Southampton takımından kiralık olarak transfer edilen 29 yaşındaki Paul Onuachu, forma giydiği 16 maçta 9 gol attı, 3 asist yaptı.

Trabzonspor’da Onuachu şoku! Gol makinesi kritik maçları kaçıracak! İşte oynamayacağı maçlar - Resim : 3