Trabzonspor’da sakatlık kâbusu! 3 futbolcu antrenmanı yarıda bıraktı

Trabzonspor’un MKE Ankaragücü maçı için yapılan antrenmanında Maxi Gomez, Siopis ve genç oyuncu Emirhan Zaman sakatlandı.

Trabzonspor’da sakatlık kâbusu! 3 futbolcu antrenmanı yarıda bıraktı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 33.haftasında karşılaşacağı MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Nenad Bjelica yönetiminde Mehmet Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma, koordinasyon ve pas çalışması gerçekleştirildi. Pozisyon oyunu ile devam eden antrenman, yarı alanda maç çalışmasıyla tamamlandı.

Trabzonspor’da sakatlık kâbusu! 3 futbolcu antrenmanı yarıda bıraktı - Resim : 1

İKİLİ MÜCADELEDE SAKATLANDI 

Antrenmanda sakatlıklar da yaşandı. Girdiği ikili mücadelede sol ayak bileğine darbe alan genç oyuncu Emirhan Zaman antrenmanı sağlık görevlileri eşliğinde yarıda bırakarak tedaviye götürüldü.

İKİ İSİMDEN DE KÖTÜ HABER

Emirhan’ın yanı sıra antrenmanda sakatlık yaşayan Maxi Gomez ve Siopis de sakatlandı. İki futbolcu durumlarını Teknik Direktör Bjelica bildirdi. Hırvat teknik adam 2 futbolcunun antrenmana devam etmemesi yönünde karar aldı. Üç futbolcunun tedavileri sürüyor.

Öte yandan bordo mavililer de ayrıca sakatlıkları bulunan Abdülkadir, Visca, Denswil, Dorukhan, Yusuf Yazıcı, Naci Ünüvar antrenmanda yer almadı.