Trabzonspor’da sakatlık şoku! Kötü haber resmen açıklandı! Yıldız futbolcunun kolunda kırık tespit edildi!

Trabzonspor Kulübü, Başakşehir ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından sakatlanarak oyundan çıkan Paul Onuachu’nun sol kasık bölgesinde kas (adduktor kas grubu) yaralanması ve sol önkolda darbeye bağlı ayrışmamış kemik (ulna) kırığı tespit edildiğini açıkladı.

Trabzonspor’da sakatlık şoku! Kötü haber resmen açıklandı! Yıldız futbolcunun kolunda kırık tespit edildi!

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde karşılaştığı Başakşehir’i Edin Visça’nın attığı golle 1-0 yenerek yarı finale yükselmişti. Bordo-mavili ekip, bir yandan yarı finale çıkma sevinci yaşarken bir yandan da Onuachu’nun sakatlığıyla büyük şok yaşadı.

Trabzonspor’da sakatlık şoku! Kötü haber resmen açıklandı! Yıldız futbolcunun kolunda kırık tespit edildi! - Resim : 1

KOLUNDA KIRIK TESPİT EDİLDİ

Bordo- mavili ekip Paul Onuachu’nun yapılan muayenesinde sol kasık bölgesinde kas (adduktor kas grubu) yaralanması ve sol önkolda darbeye bağlı ayrışmamış kemik (ulna) kırığı tespit edildiğini tedavisine başlandığını açıkladı.

Trabzonspor’da sakatlık şoku! Kötü haber resmen açıklandı! Yıldız futbolcunun kolunda kırık tespit edildi! - Resim : 2

Bordo-mavili ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımımızın Başakşehir ile oynadığı karşılaşma esnasında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Paul Onuachu’nun yapılan muayenesinde sol kasık bölgesinde kas (adduktor kas grubu) yaralanması ve sol önkolda darbeye bağlı ayrışmamış kemik (ulna) kırığı tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır."

TRABZONSPOR'DAN VAR TEPKİSİ

 Öte yandan bordo-mavili ekip, Onuachu'nun sakatlandığı an ve futbolcunun kolunun kırıldığını gösteren röntgen görüntüsünü kulübün sosyal medya hesabından paylaşarak VAR hakemlerine tepki gösterdi.

Trabzonspor’da sakatlık şoku! Kötü haber resmen açıklandı! Yıldız futbolcunun kolunda kırık tespit edildi! - Resim : 3

ONUACHU'NUN PERFORMANSI

Trabzonspor formasını bu sezon 19 maçta giyen 29 yaşındaki Nijeryalı forvet, 1318 dakika sahada kalırken 9 gol attı, 3 asist yaptı.