Trabzonspor’da sakatlık şoku! Yıldız futbolcu Galatasaray maçını kaçırabilir

Trabzonspor Kulübü, Antalyaspor ile oynanan sakatlık yaşayan Edin Vişça’nın sağ kasık bölgesinde kasta zorlanma ve kanama tespit edildiğini açıkladı. Yıldız futbolcunun Galatasaray maçında oynaması beklenmiyor.

Trabzonspor’da sakatlık şoku! Yıldız futbolcu Galatasaray maçını kaçırabilir

Trendyol Süper Lig’in ilk hafta maçında Antalyaspor’u evinde konuk eden Trabzonspor, mücadeleyi 8.dakikada Denswill’in attığı golle 1-0 kazanmıştı. Bordo mavili ekipte maçın devre arasında sağ kasığında ağrı hisseden Edin Vişça, oyundan çıkmıştı.

Boşnak futbolcudan kötü haber geldi. Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Edin Vişça’nın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Trabzonspor’da sakatlık şoku! Yıldız futbolcu Galatasaray maçını kaçırabilir - Resim : 1

ZORLANMA VE KANAMA TESPİT EDİLDİ

Beşir, Edin Vişça’nın, yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ kasık bölgesinde kasta zorlanma ve kanama tespit edildiğini ifade etti.

Beşir, “Futbol A Takımımızın Bitexen Antalyaspor ile oynadığı maç sırasında ağrı hissederek devre arası oyundan alınan oyuncumuz Edin Vişça’nın, yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ kasık bölgesinde kasta zorlanma ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır” dedi.

GALATASARAY MAÇIN KAÇIRABİLİR

Böylece Yıldız futbolcunun Galatasaray maçında oynaması beklenmiyor.