Taraftarlar Abdullah Avcı'nın evinin önünde toplandı! "Hocam bizi bırakma"

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Trabzonspor, bu sezon herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Karagümrük ve Alanyaspor karşısında alınan ağır mağlubiyetler ise bardağı taşıran son damla oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifa edeceği iddia edilirken bordo mavili taraftarlardan hamle geldi. Taraftarlar Avcı'nın evinin önünde toplanıp, tecrübeli çalıştırıcıya destek oldu.

Taraftarlar Abdullah Avcı'nın evinin önünde toplandı! "Hocam bizi bırakma"

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Trabzonspor, bu sezon herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Karagümrük ve Alanyaspor karşısında alınan ağır mağlubiyetler ise bardağı taşıran son damla oldu.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifa edeceği iddia edilirken bordo mavili taraftarlardan hamle geldi.

Taraftarlar Avcı'nın evinin önünde toplanıp, tecrübeli çalıştırıcıya destek oldu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, Trabzon'un Ortahisar İlçesi Yalıncak Mahallesinde bulunan Mimoza Konutlarındaki evinin önünde toplanan bordo-mavili taraftarlar, tecrübeli teknik adama sevgi gösterisinde bulunarak destek oldu.

Deplasmanda oynanan ve 5-0 kaybedilen Alanyaspor maçı sonrası tartışmaların odağından olan ve istifası gündeme gelen Avcı'nın istifa kararı almaması için bir araya gelen taraftarlar meşaleler yakarak, deneyimli çalıştırıcının takımın başında kalması istediler.