Trabzonspor’dan ayrılan Bartra’nın yeni takımı belli oldu! Transferi Kara Sevda dizisi ile duyurdular!

Trabzonspor’daki sözleşmesini feshederek takımdan ayrılan Marc Bartra, eski takımı Real Betis ile 1 yıllık anlaşma sağladı. İspanyol ekibinin yıldız futbolcunun transferini duyururken yaptığı paylaşımda Kara Sevda dizisinden bir sahnenin paylaşması sosyal medyada gündem oldu.

Trabzonspor’dan ayrılan Bartra’nın yeni takımı belli oldu! Transferi Kara Sevda dizisi ile duyurdular!

Trabzonspor, İspanyol stoper Marc Bartra’nın sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini, futbolcuyla 1 milyon euro ödeme yapılacağını açıklamıştı. İspanyol futbolcunun yeni takımı da belli oldu.

Real Betis kulübünden yapılan açıklamada, daha önce de Real Betis forması giyen 32 yaşındaki İspanyol oyuncu ile bir sezonluğuna anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Trabzonspor’dan ayrılan Bartra’nın yeni takımı belli oldu! Transferi Kara Sevda dizisi ile duyurdular! - Resim : 1

KARA SEVDA DİZİSİNİN SAHNELERİ PAYLAŞILDI

Öte yandan futbolcunun transferinin açıklandığı videoda Kara Sevda dizisinden anlara yer verilmesi dikkat çekti.

Kariyerinde Barcelona ve Borussia Dortmund formalarını giymesinin ardından 2018'de Real Betis'e geçen Bartra, 2022'de ise 1,25 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a transfer olmuştu.

Trabzonspor’dan ayrılan Bartra’nın yeni takımı belli oldu! Transferi Kara Sevda dizisi ile duyurdular! - Resim : 2

Trabzonspor'da tüm kulvarlarda 40 maçta 4 gole imza atan İspanyol stoper, karşılıklı anlaşmaya varılmasının ardından Karadeniz temsilcisiyle iki hafta önce yollarını ayırmıştı.