Trabzonspor’dan ayrılmıştı! Yıldız futbolcu rotayı İngiltere'ye kırdı! Yeni takımına imzayı attı

İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City, Trabzonspor’dan ayrılan Siopis’i transfer ettiğini açıkladı. Transferi sonrası açıklamaya yapan Siopis, Alanyaspor döneminde birlikte çalıştığı Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut için “Birlikte çalıştık ve her seferinde kazanmak istiyor. Ben de kariyerim boyunca böyle çalıştım” dedi.

Trabzonspor’dan ayrılmıştı! Yıldız futbolcu rotayı İngiltere'ye kırdı! Yeni takımına imzayı attı

Trabzonspor’un kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Yunan önlibero Manolis Siopis, geçtiğimiz günlerde bordo- mavili ekiple olan sözleşmesini feshetti. 29 yaşındaki orta sahanın yeni takımı belli oldu.

Trabzonspor’dan ayrılmıştı! Yıldız futbolcu rotayı İngiltere'ye kırdı! Yeni takımına imzayı attı - Resim : 1

İMZAYI ATTI

Erol Bulut’un teknik direktörlüğünü yaptığı İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City, Siopis’i transfer ettiğini açıkladı. Tecrübeli futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

"EROL BULUT HER SEFERİNDE KAZANMAK İSTİYOR"

Resmi imzayı atmasının ardından konuşan Siopis, Alanyaspor’da iken birlikte çalıştığı Erol Bulut’u çok iyi tanıdığını ifade ederek " Birlikte çalıştık ve her seferinde kazanmak istiyor. Ben de kariyerim boyunca böyle çalıştım. Goutas'ı da çok iyi tanıyorum - o benim iyi arkadaşım. Konuştuk ama çok fazla değil" dedi.

Trabzonspor’dan ayrılmıştı! Yıldız futbolcu rotayı İngiltere'ye kırdı! Yeni takımına imzayı attı - Resim : 2

Teknik direktör Erol Bulut ise "Normalde Manolis gibi bir oyuncuyu almaya kalktığınızda alamıyorsunuz. Böyle bir oyuncuyu almak gerçekten çok zor. Onu Alanyaspor'a getirdim ve Trabzonspor için gerçekten büyük bir adım attı. Müsait olduğunu görünce kendisiyle iletişime geçtik ve gerçekten çok iyi bir ilişkimiz var. Takım için çok çalışacak bir savaşçı. Taraftarlar onu sevecek ve son yıllarda topla teknik becerilerini artırdı” ifadelerini kullandı.

SIOPIS'İN KARİYERİ

Transfermarkt’a göre değeri 5.5 milyon euro olarak gösterilen Siopis, 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında 2021 yılında Alanyaspor’dan Trabzonspor’a transfer olmuştu.

Bordo mavili formayı 77 maçta terleten Yunan önlibero, 1 asist yaptı.