Trabzonspor’dan yılın transferi! Dünya yıldızıyla anlaşma sağlandı! Özel uçak 80 milyon euroluk yıldız için havalanacak

Trabzonspor, kanat oyuncusu Nicolas Pepe ile anlaşmaya vardı. Futbolcu, Arsenal ile sözleşmesini feshederse Londra'ya giden özel uçak Pepe'yi Trabzon'a getirecek.

Trabzonspor’dan yılın transferi! Dünya yıldızıyla anlaşma sağlandı! Özel uçak 80 milyon euroluk yıldız için havalanacak

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Karadeniz ekibi İngiliz ekibi Arsenal’in kadrosunda düşünmediği Nicolas Pepe transferinde mutlu sona yaklaştı.

Trabzonspor’dan yılın transferi! Dünya yıldızıyla anlaşma sağlandı! Özel uçak 80 milyon euroluk yıldız için havalanacak - Resim : 1

ANLAŞMA SAĞLANDI

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Trabzonspor, Nicolas Pepe ile anlaşmaya vardı. Futbolcu, Arsenal ile sözleşmesini feshettiği anda Londra’ya özel uçak yollanacak.

Trabzonspor’dan yılın transferi! Dünya yıldızıyla anlaşma sağlandı! Özel uçak 80 milyon euroluk yıldız için havalanacak - Resim : 2

ARSENAL BONSERVİSİ İÇİN 80 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

2019 yılında 80 milyon euro bonservis karşılığında Fransız ekibi Lille takımından Arsenal’e transfer olan Pepe, yaşadığı sakatlıkların etkisiyle beklenen performansı veremedi. Geçen sezonu Fransız ekibi Nice’te geçiren futbolcu daha sonra Arsenal’e geri döndü.

Transfermarkt’a göre değeri 18 milyon euro olarak gösterilen Pepe geçen sezon Nice takımıyla çıktığı 28 maçta 8 gol attı, 1 asist yaptı. Yıldız futbolcu Transfermarkt’a göre en yüksek 75 milyon euro değerini görmüştü.