İşte Nwakaeme'nin yeni takımı

Trabzonspor'la anlaşamayan ve adı bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Anthony Nwakaeme'nin yeni takımı belli oldu. Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük rol oynayan Nijeryalı yıldız İngiltere'ye gidiyor.

İşte Nwakaeme'nin yeni takımı

Trabzonspor'la geçtiğimiz sezonun en önemli oyuncuları arasında yer alan Anthony Nwakaeme, bordo-mavili takımla anlaşamayınca kulüpten ayrılma kararı aldı.

Bonservisi elinde olan ve kendine kulüp arayan Nijeryalı oyuncu Nwakaeme Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile büyük ölçüde anlaştı.

Trabzonspor'da 2021/2022 sezonunda kazanılan Süper Lig şampiyonluğunun mimarlarından biri de Anthony Nwakaeme oldu. Tecrübeli oyuncu geçen sezon ligde 13 gol ve 10 asistle yıldızlaştı. Yeni sezon için takımda kalması beklenen Nwakaeme ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşandı. Sözleşmesi sona erdikten sonra yönetimle yeni bir sözleşme imzalayan Nijeryalı oyuncu, bordo-mavililer ile anlaşmaya varamamıştı.

Bonservisi elinde bulunduran futbolcunun yeni durağı merak konusu olurken, Galatasaray ile de tanınan 33 yaşındaki futbolcu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Son 4 sezondur formasını terlettiği Trabzonspor'dan ayrılan tecrübeli kanat oyuncusunun yeni takımı açıklandı. Trabzonspor ile sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya varamayan Anthony Nwakaeme, Hull City ile anlaşmaya vardı.

Hull Cıty ile imzalıyor

Sabah'ın haberine göre; Nwakaeme, Hull City ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Nijeryalı futbolcunun 1 milyon 500 bin Euro yıllık ücret alacağı öğrenildi.