Marek Hamsik, Trabzonspor şampiyon olursa yaptıracağı dövmeyi açıkladı

Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Harek Hamsik taraftarların sorularını yanıtladı. Kulübün sosyal medya hesabında yayınlanan videoda yıldız oyuncu taraftarlara, Trabzonspor sezon sonunda şampiyon olursa 61 sayısını dövme olarak yaptırma sözünü verdi.

Marek Hamsik, Trabzonspor şampiyon olursa yaptıracağı dövmeyi açıkladı

Trabzonspor’un 2021-22 sezonunda transfer ettiği başarılı oyuncu Marek Hamsik, kulüp tarafından hazırlanan videoyla taraftarlarla buluştu. Trabzonspor’un sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoda Hamsik, taraftarların sorularını cevapladı.

 Videoda bir taraftarın transfer olmadan önce Trabzon ve Trabzonspor hakkında ilk duyduğu şeylerin ne olduğu sorusunu yanıtlayan Hamsik, “İlk olarak Napoli’ye deniziyle, güzel yemekleriyle, tutkulu taraftarıyla, güzel stadıyla birçok yönden benzer bir yer olduğunu söylediler ve hepsi doğru” dedi.

“Şampiyon olursak 61 sayısını dövme yaptıracağım”

 Bir taraftarca 17 numaralı formayı giymesinin sebebi sorulan Hamsik, “17 numarayı tercih etmemin sebebi, doğum tarihim. 27.07.1987. hepsinin ortalarda bir 7 rakamı var, ben de bu yüzden 17’yi tercih ettim. Ama eğer sezon sonunda şampiyon olursak 61 sayısını da dövme yaptıracağıma söz veriyorum” diye konuştu.