Trabzonspor’un yeni forma sponsoru belli oldu! Kazanılacak ücretteki detay dikkat çekti

Trabzonspor Kulübü forma sponsorluğu için Joma ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Bordo mavili kulüp, KAP’a yapılan açıklamaya göre senelik 15 milyon TL kazanacak, söz konusu ücret enflasyona göre artırılabilecek.

Trabzonspor’un yeni forma sponsoru belli oldu! Kazanılacak ücretteki detay dikkat çekti

Trabzonspor Kulübü’den yapılan açıklamada, “Kulübümüz forma sponsorluğu konusunda As Spor Malzemeleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. (Joma Türkiye) ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır.

Anlaşmaya göre Joma Türkiye, profesyonel takımımızın ihtiyacı olan tüm ürün ve malzemelerin tedarikini sağlayacak, bu ürünler aynı zamanda TS Club mağazalarında da satışa sunulacaktır. Anlaşmanın detayları Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer almaktadır. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyoruz” denildi.

Trabzonspor’un yeni forma sponsoru belli oldu! Kazanılacak ücretteki detay dikkat çekti - Resim : 1

ÜCRET ENFLASYON GÖZ ÖNÜNE ALINARAK ARTIRILABİLECEK

Bordo mavili kulüp tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimiz ile As Spor Malzemeleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. (Joma Türkiye) arasında forma sponsorluğu konusunda sözleşme imzalanmıştır.

Yapılan sözleşmeye göre, Joma Türkiye, 2023/2024 – 2024/2025 ve 2025/2026 sezonlarını kapsayan üç sezon boyunca futbol A takımımızın giyeceği forma, kamp ve antrenman kıyafetlerini üretecektir. Joma Türkiye sözleşme kapsamında, A takım ve altyapılarımızın tüm ürün ihtiyaçlarını bedelsiz olarak karşılayacak olup, üreteceği ürünler en yüksek sportif performans kriterlerine sahip olacaktır.

Joma Türkiye, Şirketimize ayrıca her sezon için 15 milyon TL + KDV nakdi sponsorluk bedeli ödeyecektir. Ödenecek sponsorluk bedeli her sezon için oluşan enflasyon etkisi göz önüne alınarak arttırılacaktır.

Joma Türkiye sağlamış olduğu yukarıdaki faydalar karşılığında, Trabzonspor'un teknik sponsoru olma ünvanına sahip olacak ve mağazacılık faaliyetlerimizde taraftarlarımıza sunacağımız ürünlerin de tedarikçisi olacaktır. Ayrıca çeşitli reklam hakları da Joma Türkiye'ye Şirketimiz tarafından sağlanacaktır.”

Trabzonspor’un yeni forma sponsoru belli oldu! Kazanılacak ücretteki detay dikkat çekti - Resim : 2