Trafik magandaları dehşet saçtı... Otobüsün önünü kesip şoförü darp ettiler

Trafikte yaşanan kavgalara, saldırılara bir yenisi daha eklendi. Sancaktepe'de İETT otobüsünün önünü kesen otomobildeki şahıslar. Otobüs şoförünü darp ettiler. Traifk magandaları İETT otobüsünün canlarını kırarak ortalığıs avaş alanına döndürdüler. O anlar ise bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sancaktepe'de İETT otobüsü şoförü trafik magandaları tarafından darp edildi. Aralarında yol verme tartışması yüzünden çıkan kavgada otomobilin içindeki şahıslar İETT otobüsüne saldırdılar. Ortalığın savaş alanına döndüdüğü anlar bir cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Sancaktepe'de İETT otobüsü şoförü ile otomobil sürücüsü arasında yol verme nedeniyle çıkan tartışmada, otobüsün önünü kesen otomobildekiler, camı kırarak şoförü darbetti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Sarıgazi Mahallesi Osmangazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Caddede ilerleyen İETT otobüsü şoförü ile otomobil sürücüsü arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışması çıktı.

İddiaya göre otomobil sürücüsü, otobüsün önünü kesti. Yanında bulunan bir kişi ile birlikte otobüsün camını kırarak şoförü yumrukladılar.

Saldırganlardan biri olay anında silah çekti. Vatandaşlar saldırganları uzaklaştırmaya çalışırken, o anlar başka bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.