Trafik magandası yol kenarındaki kadına çarpıp kaçtı! Metrelerce havaya uçan kadın hayatını kaybetti

Esenyurt'ta bir maganda, yol kenarında yürüyen kadına çarptı. Genç kadın çarpmanın etkisiyle metrelerce havaya savruldu. Kadın çarpmanın etkisiyle olay yerinde hayatını kaybederken, şüpheliler olay yerine kaçtı. Kaza anı ise saniye saniye kayıt edildi.

Korkunç olay dün akşam saatlerinde Esenyurt Cumhuriyet Caddesi üzerinde yaşandı.

Bir otomobil, bilinmeyen nedenle başka bir araca çarptı. Kazanın ardından durmayan ve hızlanan araç, yol kenarında yürüyen Zeynep Tütün'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle genç kadın metrelerce havaya uçtu ve olay yerine hayatını kaybetti.

Kaza sonrası araçtan inen bir şahıs durumu fark ettikten sonra aracına geri binerken sürücü gaza basarak kaçmaya çalıştı. Bu sırada da cadde üzerinde park halindeki iki hafif ticari araca da çarpan şüpheliler olay yerinden hızla uzaklaştı.

Olanları dehşet içinde izleyen çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Zeynep Tütün, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşanan korkunç kaza anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.