Transfer döneminin bitmesine saatler kaldı! Fenerbahçe’de bir ayrılık daha! Kulüpler anlaşmaya vardı! Yıldız futbolcu resmen gidiyor

Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen Nazım Sangare’nin yeni takımı belli oldu. Sarı-lacivertliler futbolcunun transferi için Fatih Karagümrük ile anlaşmaya vardı. Futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra imzayı atacak.

Transfer döneminin bitmesine saatler kaldı! Fenerbahçe’de bir ayrılık daha! Kulüpler anlaşmaya vardı! Yıldız futbolcu resmen gidiyor

Türkiye’de transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Fenerbahçe’de bir ayrılık daha yaşandı. Kadro yapılanması kapsamında İsmail Kartal’ın takımda düşünmediği Nazım Sangare’nin yeni takımı belli oldu.

Transfer döneminin bitmesine saatler kaldı! Fenerbahçe’de bir ayrılık daha! Kulüpler anlaşmaya vardı! Yıldız futbolcu resmen gidiyor - Resim : 1

KARAGÜMRÜK İLE ANLAŞMAYA VARILDI

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük, Nazım Sangaré’nin transferi için anlaşmaya vardı. Nazım bugün sağlık kontrolünden geçecek.

Transfer döneminin bitmesine saatler kaldı! Fenerbahçe’de bir ayrılık daha! Kulüpler anlaşmaya vardı! Yıldız futbolcu resmen gidiyor - Resim : 2

NAZIM’IN FENERBAHÇE KARİYERİ

Fenerbahçe’nin 1.8 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Nazım Sangare’nin değeri Transfermarkt’a göre değeri 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Nazım Sangare, Fenerbahçe formasıyla 50 maça çıktı, 2 gol attı, 5 asist yaptı. 29 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecekti.

FENERBAHÇE’DEN AYRILANLAR

Yaz transfer döneminde Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Mergim Berisha, Enner Valencia, Dimitrios Pelkas, Ally Samatta, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Joao Pedro, Willian Arao, Gustavo Henrique, Tiago Çukur, Yusuf Kocatürk, Erkan Arda Çağdaş, Melih Bostan, Yiğit Efe Demir, Emir Ortakaya ve Altay Bayındır Fenerbahçe’den ayrıldı.