Transfer haberleri: Fenerbahçe’nin sabrı tükendi! Ali Koç, Livakovic’in yerine dünya yıldızı kaleci alıyor!

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, kaleci transferinde rota değiştirdi. Dinamo Zagreb’in Livakovic’i Şampiyonlar Ligi maçları nedeniyle Ağustos ayının sonunda vermek istemesi Fenerbahçe’yi bezdirdi. Ali Koç yönetimi, bunun üzerine rotayı PSG’de forma giyen Keylor Navas’a çevirdi. PSG, Navas ile Fenerbahçe’nin anlaşması durumunda transfer için zorluk çıkarmayacak.

Transfer haberleri: Fenerbahçe’nin sabrı tükendi! Ali Koç, Livakovic’in yerine dünya yıldızı kaleci alıyor!

Yaz transfer döneminde şimdiye kadar Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Umut Nayir, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Rodrigo Becao, Bartuğ Elmaz ve Mert Müldür’ü transfer eden Fenebahçe, Miha Zajc’ın sözleşmesini ise 3 yıl uzattı.

Transfer haberleri: Fenerbahçe’nin sabrı tükendi! Ali Koç, Livakovic’in yerine dünya yıldızı kaleci alıyor! - Resim : 1
Dominik Livakovic

 

ZAGREB'İN TAVRI SABIRLARI TÜKETTİ

Sarı lacivertli takımda transfer çalışmaları ise devam ediyor. Özellikle kaleci transferi yapmak isteyen Fenerbahçe rota kırdı. Sözcü’nün haberine göre Hırvat ekibi Dinamo Zagreb’in Dominik Livakovic’in transfer sürecinde futbolcuyu Hırvatistan Süper Kupası ve sonrasındaki Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki Astana maçlarında oynatmasına rağmen ‘play-off sonrası görüşelim' mesajı yollaması Fenerbahçe’nin transferinde sabrını tüketti.

NAVAS İÇİN KAPI ÇALINDI

Bunun üzerine sarı lacivertliler, Paris Saint-Germain'in (PSG) kariyerli kalecisi Keylor Navas’ı gündeme aldı. Kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılının sonunda bitecek olan başarılı kaleci için kapıyı çalan Fenerbahçe, PSG’den “Oyuncuyla anlaşın. Sorun çıkarmayacağız” mesajını aldı.

İki Suudi Arabistan ve bir İngiliz ekibinin ilgilendiği kaleci için maliyet planı hazırlayacak olan Fenerbahçe, buna göre hareket ederek transferi kendi şartlarına göre bitirmeye çalışacak. Öte yandan Fenerbahçe'nin transfer listesinde birden fazla yabancı kaleci olduğu ifade ediliyor.

Transfer haberleri: Fenerbahçe’nin sabrı tükendi! Ali Koç, Livakovic’in yerine dünya yıldızı kaleci alıyor! - Resim : 2
Keylor Navas

 

KEYLOR NAVAS'IN KARİYERİ

Transfermarkt’a göre değeri 4 milyon euro olarak gösterilen 36 yaşındaki Kosta Rikalı kaleci, geçen sezonu İngiliz ekibi Nottingham Forrest’te kiralık geçirdi. 17 maçta forma giyen Navas, kalesinde 32 gol gördü, 2 maçta ise kalesini gole kapattı.

Navas kariyerinde Real Madrid, Paris Saint-Germain, Deportivo Saprissa, Levante, Albacete Balompié ve Nottingham Forest formaları giydi.