Transfer piyangosu bu olsa gerek! Fenerbahçe’ye Bruma için karşı konulamaz teklif!

Portekiz ekibi Porto, Fenerbahçe’ye Bruma için 7 milyon euro teklif yaptı. Sarı lacivertliler ise 10 milyon euro ve Gabriel Veron’u bir yıllık kiralık istedi. İki kulüp arasındaki müzakereler sürüyor.

Transfer piyangosu bu olsa gerek! Fenerbahçe’ye Bruma için karşı konulamaz teklif!

Fenerbahçe, sezon başında Hollanda ekibi PSV’den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Bruma’yı devre arası transfer döneminde 4 milyon 250 bin euro karşılığında bonservisiyle kadrosuna katmıştı. Daha sonra Portekiz Ligi ekiplerinden Braga’ya kiralık olarak transfer olan Bruma burada gösterdiği performansla dikkat çekti.

Transfer piyangosu bu olsa gerek! Fenerbahçe’ye Bruma için karşı konulamaz teklif! - Resim : 1

PORTO'NUN TEKLİFİ

Şimdiye kadar çıktığı 18 maçta 4 gol, 5 asistlik katkı sağlayan futbolcuya Porto talip oldu. Sport Lisboa’nın haberine göre Porto, Fenerbahçe’ye Bruma için 7.5 milyon euro bonservis ücreti teklif etti.

Transfer piyangosu bu olsa gerek! Fenerbahçe’ye Bruma için karşı konulamaz teklif! - Resim : 2

FENERBAHÇE 10 MİLYON EURO VE FUTBOLCU İSTEDİ

Fenerbahçe ise 10 milyon euro transfer ücreti ve Gabriel Veron’u bir yıllık kiralık istedi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

Transfer piyangosu bu olsa gerek! Fenerbahçe’ye Bruma için karşı konulamaz teklif! - Resim : 3
Gabriel Veron

 

Porto’nun genç futbolcusu Gabriel Veron bu sezon çıktığı 24 maçta 1 gol 5 asist yaptı. 20 yaşındaki futbolcu kanat bölgelerinde forma giyiyor.