Transfer rekoruna hazır olun! Kırmızı Şeytanlar genç futbolcu için servet dökecek: Cristiano Ronaldo’nun veliahtı geliyor

Manchester United’ın Portekiz ekibi Benfica’da forma giyen Gonçalo Ramos için 80 ile 115 milyon € arasında bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi.

Transfer rekoruna hazır olun! Kırmızı Şeytanlar genç futbolcu için servet dökecek: Cristiano Ronaldo’nun veliahtı geliyor

Şampiyonluk yarışından kopan ve gelecek sezonunun planlamasına başlayan Manchester United, forvet pozisyonu için transfer çalışmalarına başladı. İngiliz ekibinin Tottenham'dan Harry Kane ve Napoli'den Victor Osimhen’inden birini transfer edeceği iddia edilirken bambaşka bir isim gündeme geldi.

Transfer rekoruna hazır olun! Kırmızı Şeytanlar genç futbolcu için servet dökecek: Cristiano Ronaldo’nun veliahtı geliyor - Resim : 1

BONSERVİS BELLİ OLDU

Kırmızı Şeytanların Portekiz ekibi Benfica’da forma giyen Gonçalo Ramos için transfer teklifi vermeye hazır olduğu ifade edildi. United’ın 21 yaşındaki futbolcu için 80 ile 115 milyon € arasında bonservis bedelini gözden çıkardığı kaydedildi.

REKOR KIRILABİLİR

United, Ramas için 115 milyon Euro öderse, 105 milyon Euro’ya transfer edilen Pogba’nın rekorunu kırarak İngiliz ekibini en pahalı transferi olacak.

Transfer rekoruna hazır olun! Kırmızı Şeytanlar genç futbolcu için servet dökecek: Cristiano Ronaldo’nun veliahtı geliyor - Resim : 2
Gonçalo Ramos

 

RONALDO'NUN YERİNE TERCİH EDİLMİŞTİ

Öte yandan 2022 Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takım’ında şans bulan Gonçalo Ramos, Cristiano Ronaldo'nun yerine tercih edildi. Genç golcü, Ronaldo sonrası milli takımın en iyi futbolcusu olarak görülüyor.

Transfermarkt’a göre değeri 40 milyon Euro olarak gösterilen Gonçalo Ramos, bu sezon çıktığı 44 maçta 25 gol, 11 asistlik katkı yaptı.