Transfer resmen açıklandı! Eski Galatasaraylı yıldız Fenerbahçe’de!

Fenerbahçe, Fransız ekibi Marsilya’dan Bartuğ Elmaz’ı transfer etti. Genç futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Transfer resmen açıklandı! Eski Galatasaraylı yıldız Fenerbahçe’de!

Transferin hareketli takımı Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi. Sarı lacivertli takım, Galatasaray’dan geçen sezon Marsilya’ya transfer olan Bartuğ Elmaz’ı transfer ettiğini duyurdu.

Transfer resmen açıklandı! Eski Galatasaraylı yıldız Fenerbahçe’de! - Resim : 1

3 YILLIK SÖZLEŞMEYE İMZA ATTI

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Bartuğ Elmaz’ın transferi için kulübü Marsilya ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. Genç orta saha oyuncusu, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 3 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı” denildi.

Transfer resmen açıklandı! Eski Galatasaraylı yıldız Fenerbahçe’de! - Resim : 2

BARTUĞ: FENERBAHÇE SİZİ İSTİYORSA İKİNİC KEZ DÜŞÜNMEZSİNİZ

İmza töreni sonrası konuşan Bartuğ Elmaz, “Fenerbahçe’ye transfer olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Aynı zamanda heyecanlıyım. Fenerbahçe’nin benimle ilgilendiğini öğrenince hiç düşünmedim. ‘Tamam’ dedim. Fenerbahçe sizi istiyorsa ikinci kez düşünmezsiniz. Elimden gelenin en iyisini yapacağım, bunun sözünü veriyorum. İnşallah sakatlıksız bir sezon olur ve sonunda da şampiyonluk olur” ifadelerini kullandı.

Transfer resmen açıklandı! Eski Galatasaraylı yıldız Fenerbahçe’de! - Resim : 3

Transfermarkt’a göre değeri 300 bin euro olarak gösterilen Bartuğ Elmaz, geçen sezon Fransız ekibinin formasını 7 maçta giydi ve 2 gol attı.