Transfer resmen tamamlandı! Caner Erkin yeni takımına imzayı attı

Başakşehir’den ayrılan Caner Erkin, Arda Turan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor ile sözleşme imzaladı.

Transfer resmen tamamlandı! Caner Erkin yeni takımına imzayı attı

Başakşehir’in Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile oynadığı final maçında oyundan alınmasına tepki göstererek formayı yere atan Caner Erkin sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılmıştı.

"SADECE İMZA TÖRENİ KALDI"

34 yaşındaki tecrübeli sol bekin yeni takımı belli oldu. Spor Toto 1.Lig ekibi Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız yaptığı açıklamada Caner Erkin ile resmi mukavele imzaladıklarını söyledi.

Transfer resmen tamamlandı! Caner Erkin yeni takımına imzayı attı - Resim : 1

Kulaksız şunları söyledi:

"Caner Erkin 10-15 gün önce Türkiye Kupası finali oynadı. Yıllarca Süper Lig'de büyük takımlarda oynadı. Milli Takım'da oynadı. Önemli bir kariyer, önemli bir sporcu. Hocamızın yakından tanıdığı bildiği bir isim. Hocamız güveniyor, biz de transfere 'okey' dedik. Caner'in menajeriyle görüştük akabinde de kendisiyle görüştük ve resmi mukaveleyi imzaladık. Buradan da açıklamış olalım. Sadece imza töreni kaldı. Onu da yakın zamanda, yeni sezon formaları hazır olduğu zaman, Caner de tatilini bitirdiği zaman açıklayacağız.”

REGATTIN TRANSFERİ DE AÇIKLANACAK

Kulaksız, Pendikspor’dan Adrien Regattin'in de anlaştıklarını transferi açıklayacaklarını ifade etti.  

Geçen sezonunun ilk yarısında Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin, sezonunun ikinci yarısını Başakşehir’de tamamladı. 22 maçta 8 asist yaptı.