Transfer savaşı başladı! Arsenal, Liverpool, Real Madrid, Everton, West Ham…Dünya devleri, Nijeryalı yıldız için sıraya girdi!

İspanyol ekibi Villareal’de gösterdiği performansla dikkat çeken Samuel Chukwueze için dev takımlar sıraya girdi. Arsenal, Liverpool, Real Madrid, Everton, West Ham ve Aston Villa futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Transfer savaşı başladı! Arsenal, Liverpool, Real Madrid, Everton, West Ham…Dünya devleri, Nijeryalı yıldız için sıraya girdi!

İspanya LaLiga’da 6.sırada yer alana Villareal’de Nijeryalı kanat futbolcusu Samuel Chukwueze, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Takımının bu sezon çıktığı 42 maçta 13 gol, 11 asistlik performans sergileyen futbolcu dünya devlerinin transfer listesine girdi. 

Transfer savaşı başladı! Arsenal, Liverpool, Real Madrid, Everton, West Ham…Dünya devleri, Nijeryalı yıldız için sıraya girdi! - Resim : 1

DEV TAKIMLARIN RADARINDA

Defensa Central’in haberine göre Arsenal, Liverpool, Real Madrid, Everton, West Ham ve Aston Villa, Samuel Chukwueze'yi transfer etmek istiyor.

Transfer savaşı başladı! Arsenal, Liverpool, Real Madrid, Everton, West Ham…Dünya devleri, Nijeryalı yıldız için sıraya girdi! - Resim : 2

SÖZLEŞMESİNDE SERBEST KALMA MADDESİ VAR

Futbolcunun sözleşmesinde 88 milyon sterlin Serbest kalma bedeli bulunuyor. Ancak kulüplerin 2024 yılında kontratı bitecek futbolcuyu daha az bir bedelle kadrosuna katabileceğine inanıyor.