Transfer sihirbazı Erden Timur işbaşında! Galatasaray gurbetçi yıldızı İstanbul’a getirip görüştü!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Borussia Dortmund forması giyen Emre Can ve menajeriyle görüşme yaptı.

Transfer sihirbazı Erden Timur işbaşında! Galatasaray gurbetçi yıldızı İstanbul’a getirip görüştü!

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olan Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi. Eksik olduğu bölgeler için hamleler yapan sarı kırmızılılar, Türk oyuncu rotasyonunu genişletmek için de adımlar atıyor.

Nexus Sports’un haberine gör Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, geçtiğimiz günlerde İstanbul Eminönü’ndeki bir otelde Türk asıllı Alman milli futbolcu Emre Can ve menajeriyle görüşme yaptı.

Transfer sihirbazı Erden Timur işbaşında! Galatasaray gurbetçi yıldızı İstanbul’a getirip görüştü! - Resim : 1

BİRÇOK MEVKİDE OYNUYOR

Sözcü’nün haberine göre de sarı kırmızılı takımlar asıl mevkisi ön libero olan, stoperde ve merkez orta sahada 8 ve 10 numarada da oynayabilen Emre Can'ın ikna edilmesi durumunda Alman kulübü ile masaya oturulacak.

Transfer sihirbazı Erden Timur işbaşında! Galatasaray gurbetçi yıldızı İstanbul’a getirip görüştü! - Resim : 2

MAAŞI EL YAKIYOR

Deneyimli futbolcu Borussia Dortmund'dan 7 milyon Euro dolayında maaş alıyor. Cimbom'un mali yapısına uygun bir bedelle Türk asıllı Alman futbolcuyu kiralamayı planlıyor.

Transfer sihirbazı Erden Timur işbaşında! Galatasaray gurbetçi yıldızı İstanbul’a getirip görüştü! - Resim : 3

EMRE CAN’IN KARİYERİ

Bayern Münih altyapısında yetişen; Bayer Leverkusen'in ardından Liverpool ve Juventus'ta top koşturan Emre, Temmuz 2020'de 25 milyon Euro bedelle Dortmund'a gitmişti.

Emre Can geçen sezon Alman ekibiyle 38 maça çıkaran 3 gol 1 asistlik performans sergiledi.