Transfer sihirbazı işbaşında… Fenerbahçe 2.Szymanski’sini de buldu! Mario Branco, isterse yeni yıldızı devre arası getirecek!

Fenerbahçe’de devre arası için orta saha transferi yapılması hedeflenirken gündeme bambaşka bir isim geldi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco’nun Sebastian Szymanski gibi Polonyalı olan ön libero Damian Szymanski'yi takip ettiği, devre arasında futbolcunun takımı AEK ile de temasa geçilebileceği iddia edildi.

Transfer sihirbazı işbaşında… Fenerbahçe 2.Szymanski’sini de buldu! Mario Branco, isterse yeni yıldızı devre arası getirecek!

Trendyol Süper Lig ve Konferans Ligi’nde çıktığı 16 maçı kazanarak yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe’de kadro yapılanması da sürüyor. Özellikle 6 numara bölgesinde İsmail Yüksek dışında bir alternatifi bulunmayan sarı-lacivertli takımda Sportif Direktörü Mario Branco, bu bölgeye transfer yapmak için kolları sıvadı.

Transfer sihirbazı işbaşında… Fenerbahçe 2.Szymanski’sini de buldu! Mario Branco, isterse yeni yıldızı devre arası getirecek! - Resim : 1

ARANAN İSİM KOMŞUDA BULUNDU

Yahoo’da yer alan habere göre Fenerbahçe bu bölgeye Sebastian Szymanski gibi Polonyalı olan bir ismi gündeme aldı. Bu ismin Yunanistan ekibi AEK’de forma giyen ön libero Damian Szymanski olduğu belirtildi.

Transfer sihirbazı işbaşında… Fenerbahçe 2.Szymanski’sini de buldu! Mario Branco, isterse yeni yıldızı devre arası getirecek! - Resim : 2

GÖRÜŞMELERİ BRANCO YAPACAK

Ali Koç’un açıklamasına göre Tadic, Fred ve Szymanski gibi isimleri Fenerbahçe’ye getiren Branco’nun Yunanistan'ın AEK takımında oyuncunun menajeri ile temas halinde olduğu, devre arasında transfer için görüşme yürütebileceği kaydedildi.

Ön libero dışında stoperde de oynayabilen Damian Szymanski’nin bu sezon AEK takımında 11 maça çıktı, 1 asist yaptı.

 Szymanski'nin AEK ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunurken Transfermarkt’a göre piyasa değeri ise 2.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

AEK'nın yanı sıra Daha önce Wisla Plock, GKS Belchatow, Jagiellonia Bialystok ve Akhmat Grozny takımlarında forma giydi.