Transfer tamamlandı! Ne Galatasaray ne de Beşiktaş! Abdülkadir Ömür’ün yeni takımı belli oldu! İmza atmak için yola çıktı!

Trabzonspor’un kadro dışı bıraktığı Abdülkadir Ömür’ün yeni takımı belli oldu. Galatasaray ve Beşiktaş ile ismi anılan yıldız futbolcu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’ye transfer oldu. 24 yaşındaki futbolcu temsilcisiyle birlikte sağlık kontrolü ve resmi imza için İngiltere’ye gitti.

Transfer tamamlandı! Ne Galatasaray ne de Beşiktaş! Abdülkadir Ömür’ün yeni takımı belli oldu! İmza atmak için yola çıktı!

Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Umut Bozok ve Abdülkadir Ömür’ün kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı. Bunun üzerine 24 yaşındaki futbolcu takım arayışına girmişti. İsmi Galatasaray ve Beşiktaş ile ismi anılan yıldız futbolcuyu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, futbolcuyu transfer etmek için harekete geçmişti.

Transfer tamamlandı! Ne Galatasaray ne de Beşiktaş! Abdülkadir Ömür’ün yeni takımı belli oldu! İmza atmak için yola çıktı! - Resim : 1

ABDÜLKADİR ÖMÜR, HULL CITY'DE

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, transfer için hem Abdülkadir Ömür, hem de Trabzonspor ile anlaşmaya vardı. Futbolcu ve temsilcisi bugün sağlık kontrolü ve resmi imza için İngiltere’ye gitti.

Transfer tamamlandı! Ne Galatasaray ne de Beşiktaş! Abdülkadir Ömür’ün yeni takımı belli oldu! İmza atmak için yola çıktı! - Resim : 2

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Ahmet Selim Kul’un haberine göre transfer 6 milyon euro civarı bonservis bedeliyle bitecek. Bordo-mavili ekibin transfer için resmi açıklamayı yapması ve detayları açıklaması bekleniyor.

ABDÜLKADİR ÖMÜR'ÜN PERFORMANSI

Transfermarkt'a göre piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösterilen Abdülkadir Ömür, bu sezon forma giydiği 17 maçta 6 asist yaptı. 24 yaşındaki futbolcu forma giydiği 211 maçta, 25 gol attı, 36 asist yaptı.