Transfer umutlarını bitirdi! Zaha’nın teknik direktöründen Fenerbahçelileri yıkan sözler!

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olan Wilfried Zaha hakkında açıklama geldi. Crystal Palace Teknik Direktörü Roy Hodgson, “Kulüp Zaha ile yeni sözleşme için görüşmeler yaptı ve bu görüşmeler devam edecek. Sonucun ne olacağı ya da ne kadar ilerleyeceği konusunda hiçbir fikrim yok. Bir Palace taraftarı olarak tek umudum, onu gelecek sezon Crystal Palace için oynarken görebilmek” dedi.

Transfer umutlarını bitirdi! Zaha’nın teknik direktöründen Fenerbahçelileri yıkan sözler!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace forması giyen Wilfried Zaha’nın menajerini transfer görüşmesi yapmak için İstanbul’a getirmişti. Sarı lacivertli renklere gönül verenleri heyecanlandıran gelişme sonrası Crystal Palace cephesinden açıklama geldi.

Transfer umutlarını bitirdi! Zaha’nın teknik direktöründen Fenerbahçelileri yıkan sözler! - Resim : 1

"KULÜP, ZAHA İLE SÖZLEŞME İÇİN GÖRÜŞMELER YAPTI"

Palace Teknik Direktörü Roy Hodgson, kulüp ile Zaha arasında sözleşme görüşmelerinin yapıldığını ifade ederek, "Kulüp Zaha ile yeni sözleşme için görüşmeler yaptı ve bu görüşmeler devam edecek. Sonucun ne olacağı ya da ne kadar ilerleyeceği konusunda hiçbir fikrim yok. Bir Palace taraftarı olarak tek umudum, onu gelecek sezon Crystal Palace için oynarken görebilmek" dedi.

Transfer umutlarını bitirdi! Zaha’nın teknik direktöründen Fenerbahçelileri yıkan sözler! - Resim : 2

"KALMASI İÇİN PEK ÇOK NEDEN VAR"

Hodgson, "Burası iyi bir kulüp, iyi bir takım. Takım giderek güçleniyor. Takımın potansiyeli büyük ve gelecek sezon, bu yıl yapabildiğimizden daha iyisini yapmaya çalışacağız. Tüm bunlar kalmayı istemek için çok iyi nedenler, ayrıca bu kadar efsane ya da ikonik bir oyuncuysanız, bu belki de kalmak için daha da teşvik edildi. Kalması için pek çok neden var” ifadelerini kullandı.

Zaha için değerlendirme yapan Hodgson, "Zaha şimdiden büyük bir miras bıraktı. Ne kadar büyük bir mirasa sahip olduğu konusunda endişelenmesine gerek olduğunu sanmıyorum" diye konuştu.

Transfer umutlarını bitirdi! Zaha’nın teknik direktöründen Fenerbahçelileri yıkan sözler! - Resim : 3

ZAHA’NIN İSTEDİĞİ ÜCRET

30 yaşındaki futbolcu, İngiltere’de brüt 11 milyon euro, vergiler düştükten sonra ise 6 milyon euro net ücret kazanıyor. Futbolcunun kendisiyle temasa geçen kulüplerden 10 milyon euro imza parası ve 5 milyon euro ücret talep ettiği kaydedildi.

ZAHA’NIN PERFORMANSI

Bu sezon 27 Premier Lig maçında 7 gol atıp 2 asist yapan Fildişili hücum oyuncusu, kariyerinde ise 305 Premier Lig maçına çıkıp 68 gol 43 asist rakamları yakaladı.