Transferi için Galatasaray ile anlaşmıştı! Batshuayi’nin eşinden sitemkâr paylaşım!

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek olan Michy Batshuayi ile Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Futbolcunun Galatasaray transferi sonrası gelen tepkiler üzerine eşi Amely Maria, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Transferi için Galatasaray ile anlaşmıştı! Batshuayi’nin eşinden sitemkâr paylaşım!

Transfer döneminin başlamasına kısa süre kala hareketlilik başladı. Takımlar transfer çalışmalarına başlarken Süper Lig’de önemli bir transfer gerçekleşti. Galatasaray, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan Michy Batshuayi ile anlaşmaya vardı.

BATSHUAYI, TRANSFERİ İÇİN GALATASARAY İLE ANLAŞTI

Üç yıllık sözleşme imzalayacak olan futbolcu, senelik 3 milyon euro garanti maaş ve 3 milyon euro imza parası alacak.

Transferi için Galatasaray ile anlaşmıştı! Batshuayi’nin eşinden sitemkâr paylaşım! - Resim : 1

ACUN ILICALI'DAN BATSHUAYI AÇIKLAMASI

Yıldız futbolcunun transferi hakkında açıklama yapan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı, "Hocamız Jose Mourinho ile yaptığımız toplantılarda santrfor konusunda başka bir yol haritası belirledik. Transfer çalışmalarımız ve görüşmelerimiz olumlu bir şekilde sürüyor. Taraftarlarımızın bunu da bilmesini istiyorum. Biz arzu etseydik Batshuayi'yi takımda tutardık. Taraftarımız sabırlı olsun ve bize güvenmeye devam etsin” dedi.

Transferi için Galatasaray ile anlaşmıştı! Batshuayi’nin eşinden sitemkâr paylaşım! - Resim : 2

BATSHUAYI'NİN EŞİNDEN TEPKİ DOLU PAYLAŞIM

Galatasaray’a transferi sonrası tepkilerin odağında olan Batshuayi’nin eşi sosyal medya hesabından gelen tepkilere yönelik bir paylaşım yaptı.

Batshuayi'nin eşi Amely Maria şu ifadeleri kullandı:

“Ailemi tehdit edenler ve futbol için çocuğumun ölümünü isteyenler utansın ve siz aileden bahsetmeye cüret ediyorsunuz? Ne utanç verici! Irkçılık ve ölüm tehditleri mi? Tanrı hepinizi görüyor."

Transferi için Galatasaray ile anlaşmıştı! Batshuayi’nin eşinden sitemkâr paylaşım! - Resim : 3

BATSHUAYI’NİN FENERBAHÇE KARİYERİ

Fenerbahçe’nin 2022 yılında İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’den 3.5 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı 30 yaşındaki Belçikalı forvet Michy Batshuayi’nin sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor.

Geçen sezon 43 maçta 24 gol atan Belçikalı golcü, 3 de asist yaptı. Batshuayi, 2 sezonda çıktığı 75 maçta 44 gol atarken 5 de asist yaptı. Golcü futbolcunun Transfermarkt’a göre piyasa değeri 8.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

BATSHUAYI TARİHE GEÇECEK

Süper Lig'de hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ta oynayan Michy Batshuayi, Galatasaray'da da forma giyince bunu gerçekleştiren ilk yabancı futbolcu olacak.