Kızının ölümüne dayanamayan dünyaca ünlü rapçi Fetty Wap, uyuşturucudan tutuklandı

Kardeşinin ardından en küçük kızını da kaybeden ünlü Rapçi Fetty Wap uyuşturucu batağına saplandı. Dünyaca ünlü hit parçalara imza atan rap yıldızı Fetty Wap uyuşturucu nedeni ile tutuklandı. Ünlü ismin yaşadığı kayıplar sonrası yaşadığı büyük yıkım hayranlarını hüzne boğdu.

Kızının ölümüne dayanamayan dünyaca ünlü rapçi Fetty Wap, uyuşturucudan tutuklandı

Geçen yıl kardeşinin ölüm haberi ile yıkılan ve sadece birkaç ay önce de en küçük kızını kaybeden ünlü Rapçi Fetty Wap uyuşturucu batağına saplandı. Rapçi Fetty Was FBI ajanları tarafından bu nedenle gözaltına alındı. Fetty Was, Trap Queen, Again ve My Way gibi parçaları ile liste başı olmuştu.

Daily Mail'in haberine göre The Trap Queen'in hit yapımcısı Perşembe günü New York'taki Citi Field stadyumunda FBI ajanları tarafından gözaltına alındı.

Asıl adı William Junior Maxwell II olan ünlü rapçi Fetty Wap'ın bugün New York federal mahkemesinde yargılanması bekleniyor. 30 yaşındaki ünlü isim Fetty Wap'ın dosyasına ise gizlilik kararı kondu.

Rap yıldızı Fetty Wap geçtiğimiz aylarda 4 yaşındaki kızının ölüm haberini takipçileri ile paylaşmıştı.

Küçük kızları Lauren Maxwell'in havuzda çekilen bir videosu'nun altına annesi duygusal cümleler yazmış, 'Bu benim harika, güzel, eğlenceli, canlı, sevgi dolu, yetenekli, akıllı ve dik başlı prenses deniz kızım" yazmıştı.

Ünlü rapçi ise katıldığı bir sahne öncesi 'Eğer bu gönderiyi görürseniz sadece kendinize “Seni seviyorum LAUREN” deyin çünkü ruhların sevginizi hissedebilir" yazmıştı.

Ünlü rapçinin kaybettiği en küçük kızı dışında dört başka anneden en az beş çocuğu daha bulunuyor.