Tren istasyonunda korku dolu anlar! Yaşlı kadını raylara itti!

Kanada'da tren istasyonunda yaşlı bir kadını raylara iten kadın mahkemede suçunu kabul etti. 8 Kasım'da meydana gelen olayın görüntüleri mahkemeye sunulurken, Stephanie Lee Favel isimli kadın 5 yıl hapis cezası aldı.

Kanada'nın Alberta eyaletinde yer alan Calgary kentinde 8 Kasım tarihinde meydana gelen olay istasyonda bulunan herkesi şoke etti.

Victoria Park/Stampede İstasyonu'nda, Stephanie Lee Favel isimli bir kadın, 64 yaşındaki Rozalia Meichl'ı bir trenin istasyona yaklaştığı sırada aniden kuvvetli bir şekilde raylara itti. Rozalia Meichl sert şekilde raylara düşerek ağır yaralandı.

Güvenlik görevlileri Favel'i hemen gözaltına alırken, raylara birinin düştüğünü gören makinist ise hızlı gitmediği için zamanında durabildi.

- Yaşlı kadın yürüyemiyor

Mahkemeye çıkarılan Favel, görüntülerin de etkisiyle yaşlı kadını raylara ittiğini kabul etti. Olayda yaşlı kadının ağır yaralandığı ve artık yürüyemediği belirtildi. Mahkeme, Favel'e 5 yıl hapis cezası verdi.

Mahkemede de kullanılan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, yaşlı kadın ve bir arkadaşının tren istasyonunda yürürken, Favel'in yaşlı kadına yaklaşıp raylara ittiği görülüyor. Yaklaşmakta olan trenin hemen durduğu görülürken, güvenlik görevlileri de hemen Favel'e müdahale etti.