Trendyol 1.Lig’de kritik maç! Göztepe, Eyüspor’u konuk edecek

Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 16.hafta müsabakasında Göztepe ile lider Eyüpspor karşı karşıya gelecek. Eyüpspor bu mücadeleyi kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek, Göztepe ise zirveyle arasındaki puan farkını azaltmak istiyor.

Trendyol 1.Lig’de kritik maç! Göztepe, Eyüspor’u konuk edecek

Trendyol 1. Lig'in 16.haftası kritik bir maça sahne olacak. Yeni teknik direktör Stanimir Stoilov yönetiminde son 3 maçını kazanarak yükselişe geçen Göztepe, lig lideri Eyüpspor’u ağırlayacak. Zorlu mücadele yarın Gürsel Aksel Stadyumu’nda saat 20.00'de başlayacak.

GÖZTEPE VE EYÜPSPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Müsabaka öncesinde Göztepe, 29 puanla 3. sırada yer alırken, konuk ekip Eyüpspor ise 39 puanla 1. sırada bulunuyor. Eyüpspor zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Bulgar teknik adam Stanimir Stoilov’un takımın başına geçmesiyle ligde 3’te 3 yapan Göztepe ise Eyüpspor’u mağlup ederek hem galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı hedeflerken hem de zirveyle arasındaki puan farkını azaltmak istiyor.

İzmir temsilcisinde golcü Diouf ve orta saha oyuncusu Palmer dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Karşılaşmayı Antalya bölgesinden Ömer Faruk Turtay yönetecek. Turtay’ın yardımcılıklarını Nurettin Dinçer Demir ve Abdülhamit Söyler yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yunus Dursun olacak.