Trenle burun buruna! Saniyelerle facianın eşiğinden dönüldü: İşte o anlar

Malatya’da hemzemin geçitte bariyerler erken açıldı. Öğrenci servis minibüsü, trenin geçişinden saniyeler önce raylardan geçti. O anlar bir aracın kamerasına yansıdı.

Malatya 2'nci Ordu Hava Lojmanları önündeki hemzemin geçitte, bariyerlerin erken açılması kazaya davetiye çıkardı.

SERVİS MİNİBÜSÜ, TRENİN ÖNÜNDEN GEÇTİ

Sabah saatlerinde 2 vagonlu bakım onarım treni geçiş için yaklaşırken, bariyerler henüz kapanmış olmasına rağmen erken açıldı. Hemzemin geçitte bekleyen içinde öğrencilerin bulunduğu servis minibüsü sürücüsü aracı hareket ettirerek karşıya geçti.

Trenle burun buruna! Saniyelerle facianın eşiğinden dönüldü: İşte o anlar - Resim : 1

DİĞER ARAÇLAR, TRENİN GELİŞİNİ FARK ETTİ

Arkada bekleyen diğer araç sürücüleri trenin geldiğini görerek durdu. Olayda herhangi bir yaralanma veya maddi hasar yaşanmadı.

Trenle burun buruna! Saniyelerle facianın eşiğinden dönüldü: İşte o anlar - Resim : 2

FACİA, SANİYELERLE ATLATILDI

Trenin geçtiği hemzemin geçitteki tehlikeli anlar, bir aracın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.