Kendi cenaze törenine tekerlekli sandalyede götürülen adam kiliseye alınmadı

Trinidad ve Tobago'nun başkenti Port of Spain'de gerçekleşen olayda, kendi cenaze törenine mumyalandıktan sonra sandalyeyle getirilen adam kilise tarafından kabul edilmedi.

Trinidad ve Tobago'nun başkenti Port of Spain'de babasıyla birlikte öldürülen 29 yaşındaki Che Lewis isimli genç adam, mumyalandıktan sonra götürüldüğü cenaze törenine kabul edilmedi.

Kilise, tabutla gelmesini bekledikleri kişinin dik bir şekilde oturur vaziyette getirilmesinin kabul edilemez olduğunu ifade ederek cenaze töreninin yapılacağı alana kabul etmedi.

Krem rengi bir pantolon ve pembe bir ceket giydirilmiş cesedinin mumyalandığını ifade eden yetkililer, bu şekilde cenaze töreninin yapılamayacağını belirterek, yakınlarından başka bir yerde cenaze töreni düzenlemesini istedi.

Diego Martin kasabasındaki St John the Evangelist Kilisesi'ndeki tören öncesinde verandada bekleyen ceset, görenleri de hayretler içerisinde bıraktı. Cenazesine geldikleri kişinin oturur bir vaziyette kendilerini karşıladığını fark eden konuklar büyük bir korku yaşadı.

Cenaze evi Facebook sayfasından, "Eşsiz cenaze töreni nedeniyle kilise şaşırdı ve Che'nin girişini reddetti" diye yazdı.