Masumlar Apartmanı'nın yıldız ismi Gülben'in eşi bakın hangi ünlü oyuncu çıktı!

TRT 1 ekranlarında yayımlanan ve reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine can veren başarılı oyuncu Merve Dizdar'ın eşi bakın kim çıktı?

Masumlar Apartmanı'nın yıldız ismi Gülben'in eşi bakın hangi ünlü oyuncu çıktı!

TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi olan Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterine hayat veren ve başarısı ile çok konuşulan ünlü oyuncu Merve Dizdar'ın özel hayatı hayranları tarafından merak ediliyor. 

Eltilerin Savaşı filminde Gupse Özay ile kamera karşısına geçen Merve Dizdar, dikkat çeken oyunculuğu ile seyircinin kalbinde taht kurdu. 

Masumlar Apartmanı'nın yıldız ismi Gülben'in eşi bakın hangi ünlü oyuncu çıktı! - Resim : 1

Sosyal medyanın en çok merak ettiği isimlerden olan Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın eşinin kim olduğunu öğrenenlerde oldukça şaşırıyor.

Merve Dizdar'ın eşi olan Gürhan Altundaşar, meğer Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncularındanmış.

Masumlar Apartmanı'nın yıldız ismi Gülben'in eşi bakın hangi ünlü oyuncu çıktı! - Resim : 2

Ünlü çift, aşk dolu pozlarını ise, sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor.

Merve Dizdar ile olan evli Gürhan Altundaşar kimdir?

Tiyatro oyuncusu. 1984 Ankara doğumlu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu, Tiyatro Kara Kutu, Tiyatro Akademika ve Açık Sahne'de çalışmalarına devam etti. 2013 yılında İstanbul'a yerleşerek çeşitli tiyatrolarda yer almaya devam etti.

Masumlar Apartmanı'nın yıldız ismi Gülben'in eşi bakın hangi ünlü oyuncu çıktı! - Resim : 3

Gürhan Altundaşar, 2016 yılından bu yana BKM Mutfak’ta, 2019’dan itibaren Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda çalışmalarını sürdürüyor.