TRT'nin Masumlar Apartmanı kararı seyirciyi üzdü! İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm tarihi

TRT'nin Masumlar Apartmanı dizisi için aldığı karar seyirciyi isyan ettirdi. Ani bir kararla bu hafta yayınlanmama kararı alan Masumlar Apartmanı yeni bölüm tarihi belli oldu.

TRT'nin Masumlar Apartmanı kararı seyirciyi üzdü! İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm tarihi

TRT'nin reyting rekorları kıran, başladığından beri milyonlarca kişi tarafından sıkı takip edilen dizisi bu sene Masumlar Apartmanı. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizi büyük bir hayran kitlesini peşine taktı.

Fakat TRT'nin bu hafta Masumlar Apartmanı dizisi için aldığı karar seyirciyi üzdü. Yılbaşı arası veren diziler arasına Masumlar Apartmanı da katıldı. Payitaht'ı Cuma günü yayınlayarak sürpriz yapan TRT'nin, Masumlar Apartmanı için yılbaşı arası vermeyeceği düşünülüyordu. 

Ancak son dakika gelişmesiyle en büyük rakibi EDHO'nun ara vermesiyle Masumlar Apartmanı 5 Ocak salı akşamı yayınlanması beklenen bölümünün yayınlanmamasına karar verildi.

Yeni bölüm tarihi belli oldu

Ani bir kararla bu hafta yayınlanmama kararı alan Masumlar Apartmanı yeni bölüm tarihi belli oldu. 

Masumlar Apartmanı sadece 1 bölüm ara vererek ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek. 

Masumlar Apartmanı yeni bölümü 12 Ocak Salı akşamı TRT 1'de yayınlanacak.

Salı akşamı TRT 1'den gelen bu hamle sonrası hem Baraj dizisi hem Güldür Güldür ekibi derin bir nefes aldı.

Masumlar Apartmanı yayınlanmadığı gün Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de yayınlanmayacak.

Böylelikle Masumlar Apartmanı ve EDHO yokluğunda Baraj dizisine gün doğdu. 

Reytingleri yükselerek devam eden Baraj, büyük bir reytingi kapmış olacak.

Baraj dizisinin konusu

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir. 

Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir'in fotoğraftaki Tarık'ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştırır.