Tuba Büyüküstün'le Murat Boz öpüştü! Kıyamet koptu!

Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un öpüşme sahnesi sosyal medyayı salladı. Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un kumsaldaki öpüşme görüntüleri üzerine kullanıcılar sayısız yorum mesajı yazdı: "Tuba Büyüküstün ile Murat Boz aşk mı yaşıyor?"

Tuba Büyüküstün'le Murat Boz öpüştü! Kıyamet koptu!

Başrollerini Tuba Büyüküstün, Seda BakanMurat Boz, Serkan Altunorak, Boncuk Yılmaz, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Füsun Demirel'in yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi Netflix'te yayınlanmaya başladı. 8 bölümden oluşan diziye Büyüküstün ve Boz'un sahneleri damga vurdu.

Tuba Büyüküstün'ün öpüşme sahnesi günledim salladı

Dizinin 3. bölümünde Murat Boz ve Tuba Büyüküstün kumsalda öpüşüyor. İkilinin sahnesi kısa sürede sosyal medyada gündem olurken izleyiciler de ikiye bölündü. Bir kısım ikilinin uyumunu çok beğenerek "Şov yapmışlar" derken bir kısım da "Bu kadarı da fazla" diyerek eleştirdi.

Murat Boz ile Tuba Büyüküstün aşk mı yaşıyor?

Özel hayatlarını gizli yaşamayı tercih eden Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün çekimlerde yakınlaştığı ve aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Ancak çift aralarındaki aşk iddiasını her fırsatta yalanlamıştı.

Zeytin Ağacı dizisi neyi konu alıyor?

Üniversite yıllarında tanışan Ada, Sevgi ve Leyla'nın yıllardır devam eden güzel bir dostlukları vardır. Başarılı bir cerrah olan Ada, idealist bir avukat ve kariyer yapmayan Leyla. Sevgi'ye kanser teşhisi konulduktan sonra bu üç kadın arasındaki güçlü bağ en büyük sınavını verir. Ada, Sevgi'nin dediği gibi hastaneye yatmak yerine başka bir ümidin peşinden gitmeyi tercih eder. Sevgi, Leyla'dan bir adamı bulmak için onu Ayvalık'a götürmesini ister. Bu kararından Sevgi'yi vazgeçiremeyince hep beraber yola çıkarlar. Bu yolculukla birlikte üç dostun hayatı da değişecektir. Sevgi'nin arayışı, Ada'nın ve Leyla'nın hayatında da değişikliğe neden olacaktır. Kaynak: Haberler.