Tüm dünya bu görüntüyü konuşuyor! Bir dövmediği kaldı! Yardımcı hakemin hareketi sahayı karıştırdı, yıldız futbolcu sinirden deliye döndü!

İngiltere Ligi’nde Liverpool ile Arsenal arasında oynanan maçta yardımcı hakem Constantine Hatzidakis, Liverpool futbolcusu Andy Robertson’a dirsek attı. Yıldız futbolcu yaşananlar sonrası çileden çıktı.

Tüm dünya bu görüntüyü konuşuyor! Bir dövmediği kaldı! Yardımcı hakemin hareketi sahayı karıştırdı, yıldız futbolcu sinirden deliye döndü!

İngiltere Premier Lig’in 30.haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Liverpool, evinde Arsenal’i konuk etti.

Tüm dünya bu görüntüyü konuşuyor! Bir dövmediği kaldı! Yardımcı hakemin hareketi sahayı karıştırdı, yıldız futbolcu sinirden deliye döndü! - Resim : 1

HEYECAN DOLU MAÇ

Arsenal 8.dakikada Martinelli, 28.dakikada Gabriel Jesus ile 2-0 öne geçse de Liverpool 42.dakikada Mohamed Salah ve 87.dakikada Roberto Firmino’nun attığı gollerle 2-2’yi yakaladı, mücadele bu skorla tamamlandı.

Tüm dünya bu görüntüyü konuşuyor! Bir dövmediği kaldı! Yardımcı hakemin hareketi sahayı karıştırdı, yıldız futbolcu sinirden deliye döndü! - Resim : 2

HAKEM DİRSEK ATTI

Maçta skandal bir olay yaşandı. Yardımcı hakem Constantine Hatzidakis, Liverpool’un yıldız sol beki Andy Robertson’a bir anda dirsek attı. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada geniş yankı buldu.

Tüm dünya bu görüntüyü konuşuyor! Bir dövmediği kaldı! Yardımcı hakemin hareketi sahayı karıştırdı, yıldız futbolcu sinirden deliye döndü! - Resim : 3

ÖFKELİYDİ

Sky Sports muhabiri Geoff Shreeves, Robertson'ın tünele girerken öfkeli olduğunu iddia ederek, futbolcunun hakemi "boğazına dirsek atmakla" suçladığını ifade etti.

Tüm dünya bu görüntüyü konuşuyor! Bir dövmediği kaldı! Yardımcı hakemin hareketi sahayı karıştırdı, yıldız futbolcu sinirden deliye döndü! - Resim : 4

HAKEM YÖNETİM ORGANINDAN AÇIKLAMA

Hakem yönetim organı PGMOL'nin açıklaması, "Anfield'daki Liverpool - Arsenal fikstürü sırasında devre arasında yardımcı hakem Constantine Hatzidakis ve Liverpool defans oyuncusu Andrew Robertson'ın karıştığı bir olaydan haberdar olduklarını" doğruladı.

Daha sonra "olayı tam olarak gözden geçireceklerini" ekledi.

Tüm dünya bu görüntüyü konuşuyor! Bir dövmediği kaldı! Yardımcı hakemin hareketi sahayı karıştırdı, yıldız futbolcu sinirden deliye döndü! - Resim : 5