Tüm dünyaya yılanlarla ilgili yeni bir gelişme duyuruldu…Rota değiştirdiler akın akın gelecekler

Sıcaklıkların birden bastırmasıyla beraber tüm dünya genelinde yılanlar topraklardan fırlamaya başladı. Her yerden çıkan yılanlarla ilgili yeni bir gelişme duyuruldu. Yılanların yer değiştirdiği ve akın akın gelecekleri ifade edildi. Bu sıcak havalarda agresifleşen yılanlara daha fazla dikkat edilmesi gerektiği önerildi.

Tüm dünyaya yılanlarla ilgili yeni bir gelişme duyuruldu…Rota değiştirdiler akın akın gelecekler

Yaz aylarının gelişiyle beraber yılanlarla ilgili haberler de artmaya başladı. Yuvalarından fırlayan yılanların rota değiştirdiği ve akın akın gelecekleri ifade edildi. Ülkemizde de mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar hayvanları daha fazla tetiklemeye başladı. Yeni açıklanan bir duyuru ise herkesi endişeye sürükledi.

 Tüm dünyaya yılanlarla ilgili yeni bir gelişme duyuruldu…Rota değiştirdiler akın akın gelecekler - Resim : 1

ARTIK ORMANLARDAN ÇIKTILAR

Edinilen bilgiye göre yılan, hayvanlar arasında en tehlikeli ve zehirli hayvan olarak kabul ediliyor. Kentleşme, yılanların yaşam alanlarını değiştirdi. Artık ormanlardan çıkıp şehirlere ulaşmaya başladılar.

ŞEHİRLERDE DAHA FAZLA GÖRÜLMEYE BAŞLAYACAKLAR

Yılan uzmanları tarafından aktarılan bilgiye göre yılanlar artık dünya genelindeki şehirlerde çok daha fazla görülmeye başlayacak. Adeta "Akın akın" gelecekler.