Tüm emeklileri ilgilendiriyor! 8 bin TL ek ödeme! Önemli açıklama o bankadan geldi!

Emeklilerin yüzünü güldüren haber o bankadan geldi. Emekli maaşına ek olarak 8 bin TL verileceği duyuruldu. Tüm detaylar açıklandı.

Tüm emeklileri ilgilendiriyor! 8 bin TL ek ödeme! Önemli açıklama o bankadan geldi!

Emekli müşterilerine maaşlarına ek 8 bin TL ödeme yapacağını duyuran banka resmen rekora koşuyor. Emeklilerin yüzünü güldüren bu kampanya için şartlar belli oldu. Emekli maaşını TEB'e taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren vatandaşlara 8 bin TL verilecek. Bu ödemelerin detayları ve şartları açıklandı. İşte detaylar...

Şartlar belli oldu

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) tarafından açıklanan promosyon ödemesi 8 bin TL olarak açıklandı. Bu kampanyadan yeni müşterilerin yararlanacağı belirtildi. 1 Ekim 2022 tarihinden itibaren yeni emekli maaş müşterileri bu kampanyadan faydalanacak. 

Otomatik fatura talimatı gerekiyor

Kampanya duyurusu yapan banka, yeni verilen 36 aylık taahhütname ve iki tane otomatik fatura talimatında geçerli olduğu aktarıldı. İşte maaşlara göre yapılacak promosyon ödemeleri;

- Emekli aylığı 1.500 TL’nin altında olan müşterilere 5.500 TL,

- Emekli aylığı 1.500-2.500 TL arasında olan müşterilere 6.750 TL,

- Emekli aylığı 2.500 TL’den fazla olanlara da 8.000 TLödeme yapılacak.

Promosyonun geri alınacağı durumlar

TEB üzerinden promosyon alan emekli vatandaşlar, otomatik fatura talimatları ve taahhütname iptal ettiğinde ödenen promosyon ödemelerinin geri alınacağı belirtildi.