SON DAKİKA: CHP'den Yeni Parti'ye geçen ilk belediye oluyor! Başkan ve tüm meclis üyeleri istifa etti

Özgür Özel'in video yayınlayarak istifa etmesi ve Yeni Parti'nin kuruluş dilekçesinin İçişleri Bakanlığı'na teslim edilmesinin ardından dikkat çeken bir istifa geldi. Özel'i destekleyen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel CHP'den istifa etti. Sengel ile birlikte tüm CHP'li Meclis üyeleri de istifa etti.

SON DAKİKA: CHP'den Yeni Parti'ye geçen ilk belediye oluyor! Başkan ve tüm meclis üyeleri istifa etti

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Yeni Parti'ye katılmak için CHP'den istifa etti. Sengel ile birlikte tüm CHP'li meclis üyeleri de istifasını sundu.

SON DAKİKA: CHP'den Yeni Parti'ye geçen ilk belediye oluyor! Başkan ve tüm meclis üyeleri istifa etti - Resim : 1

ÖZGÜR ÖZEL İSTİFA ETTİ: 91 VEKİLLE YENİ PARTİ KURULUYOR

Özgür Özel, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile partisinden resmen istifa etti. Özel'in istifasının ardından İçişleri Bakanlığı'na Yeni Parti'nin kuruluş dilekçesi götürüldü.

SON DAKİKA: CHP'den Yeni Parti'ye geçen ilk belediye oluyor! Başkan ve tüm meclis üyeleri istifa etti - Resim : 2

ÖZEL'E DESTEK VEREN CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Özel ve ekibinin yanında yer aldığı bilinen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel CHP'den istifa etti.

CHP'li tüm meclis üyeleri de başkan ile beraber istifa etti.

SON DAKİKA: CHP'den Yeni Parti'ye geçen ilk belediye oluyor! Başkan ve tüm meclis üyeleri istifa etti - Resim : 3

YENİ PARTİ'NİN BELEDİYESİ OLACAK

İzmir Selçuk Belediyesi'nin CHP'den ayrılığın ardından Yeni Parti'ye katılması bekleniyor.