Tunahan gitti, paralar ifşa oldu! işte MasterChef'ten bölüm başı aldıkları para

En çok izlenen yarışma programlarından MasterChef Türkiye 2021'de yarışmacı Tunahan Ak'ın elenmesi ile yer yerinden oynadı. Tunahan'ın veda etmesinin ardından yarışmacıların bölüm başı aldığı ücret de ortaya çıktı. İşte dudak uçuklatan MasterChef ücretleri.

Tunahan gitti, paralar ifşa oldu! işte MasterChef'ten bölüm başı aldıkları para

Yemek programı MasterChef 2021'de sezon başlangıcından bu yana en dikkat çeken yarışmacı şüphesiz Tunahan Ak oldu. Genç yaşı, ilginç tepkileri ile yarışmayı takip edenler tarafından mercek altına alınan Tunahan Ak, geçtiğimiz hafta yaşanan eleme turunda yarışmaya veda etti.

  Acun Ilıcalı'nın TV8 için ürettiği formatlardan belki de en çok takip edilen MasterChef yemek yarışmasında yarışmacıların bölüm başı kazançları hep merak konusu olmuştu.

Tunahan Ak'ın elenmesinin ardından bu gizli sır da ifşa oldu.

Yarışmacıların bölüm başı aldığı ücret kesin olarak bilinmiyor. Ancak her bir yarışmacıya barınma da dahil belli bir ücret ödendiği kesin. Süperhaber'de yer alan habere göre, bu ücret bölüm başı 10000 TL ile 30000 TL arasında değişiyor.

MasterChef'te gergin anlar! Birbirlerinin üzerine yürüdülerMasterChef'te gergin anlar! Birbirlerinin üzerine yürüdüler
Ancak şampiyon olunması halinde işler değişiyor ve bu rakam milyonlara ulaşıyor.

Tıpkı bir dizi oyuncusu gibi para kazanan yarışmacılar şampiyon olmak için olmadık hareketlere giriyor. Kaynak: Haber Global