Tunceli, Elazığ, Bingöl, Siirt, Şırnak, Ağrı ve Hakkari için gümbür gümbür geliyor. Aman dikkat

Hava durumuna ilişkin haberleri sosyal medya hesabından paylaşan Prof. Dr. Orhan Şen, haftanın son gününde tahminlerini bir bir açıkladı. Marmara'nın Ege, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu hakkında konuşan Şen, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Siirt, Şırnak, Ağrı ve Hakkari çevreleri ile Diyarbakır Mardin'in doğusu ve Van'ın güneyi için gümbür gümbür geldiğini söyledi. Aman dikkat.

Tunceli, Elazığ, Bingöl, Siirt, Şırnak, Ağrı ve Hakkari için gümbür gümbür geliyor. Aman dikkat

Sosyal medya hesabı üzerinden güncel hava durumu hakkında açıklama yapan Şen, haftanın son gününde Türkiye genelinde beklenen hava durumları için tahminlerini duyurdu. 

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Marmara'nın Ege, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu hakkında konuşan Şen, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Siirt, Şırnak, Ağrı ve Hakkari çevreleri ile Diyarbakır Mardin'in doğusu ve Van'ın güneyi için gümbür gümbür geldiğini söyledi.

İŞTE O PAYLAŞIM;

Prof. Dr. Orhan Şen, "Bugün Pazar Marmara'nın Ege, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, yer yer gök gürültülü sağanak, Yağışların, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Siirt, Şırnak, Ağrı ve Hakkari çevreleri ile Diyarbakır Mardin'in doğusu ve Van'ın güneyinde yerel kuvvetli"

 

Tunceli, Elazığ, Bingöl, Siirt, Şırnak, Ağrı ve Hakkari için gümbür gümbür geliyor. Aman dikkat - Resim : 1