Tunceli Valisi'nden alkışlanacak hareket: 65 yaş üstü vatandaşlar tur otobüsüyle Munzur Vadisi'ni gezdi

Tunceli'de 65 yaş üstü vatandaşlar, izin günlerinde Vali Tuncay Sonel tarafından şehre getirilen tur otobüsüyle Munzur Vadisi'ni gezmenin keyfini yaşadı.

Tunceli Valisi'nden alkışlanacak hareket: 65 yaş üstü vatandaşlar tur otobüsüyle Munzur Vadisi'ni gezdi

Daha önce terörle anılan Tunceli, güvenlik güçlerinin teröristle mücadelede başarılı operasyonları ile huzur şehri ve turizm şehri haline geldi.

Turizme katkı olarak Tunceli Valisi Tuncay Sonel tarafından şehre getirilen City Sightseeing tur aracı bugün 65 yaş üstü kıymetli büyüklerimizin emrindeydi. Onların istekleri Munzur Nehri'nin güzelliklerini görmekti.

Vali Tuncay Sonel'in talimatı ile harekete geçen Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri, 65 yaş üstü vatandaşları evlerinden alarak Munzur'un muhteşem doğasını gezdirdi. Büyük mutluluk yaşayan 65 yaş üstü varandaşlar keyifli anlar yaşadı.

Vali Tuncay Sonel sosyal medya hesabından ise şu paylaşımı yaptı: "Tunceli Munzur Nehri özlemleri bugün biraz da olsa giderildi. Ovacık Yolu Anafatma'da niyazlarını dağıttılar.Allah kabul etsin. 65 yaş üstü kıymetli büyüklerimiz yeter ki mutlu olsunlar. Vefa Sosyal Destek Gruplarında görevli arkadaşlarımız gönül ve dua almaya devam ediyorlar"