Tunceli’den Türkiye hatta dünya için felaket haberi geldi. Koyundan doğan kuzuyu görenler çığlığı bastı. Munzur'da yankılandı 3 kere

Tunceli'den Türkiye için hatta tüm dünya için felaket haberi geldi. Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde bir koyundan doğan kuzuyu görenler çığlığı bastı. Anne karnından çift başlı olarak çıkan kuzu haberi tüm ülkeyi salladı. Son dönemde Türkiye'de ve dünyada doğanın dengesinin bozulmasıyla birlikte bu tarz çift başlı doğumlar arttığı gözlemlenmeye devam ediyor.

Tunceli’den Türkiye hatta dünya için felaket haberi geldi. Koyundan doğan kuzuyu görenler çığlığı bastı. Munzur'da yankılandı 3 kere

Tunceli'den Türkiye için hatta tüm dünya için felaket haberi geldi. Anne karnından çift başlı olarak doğan yavru kuzuyu gören herkes önce çığlığı bastı daha sonra ise gözlerine inanamadı. Tüm dünyayı yerinden oynatan bu gibi olayların son zamanlarda Türkiye'de ve dünyada doğanın dengesinin bozulması ile sık sık yaşanması tedirginlik yaratmaya devam ediyor. 

KUZUYU GÖREN GÖZLERİNE İNANAMADI

Çemişgezek'in Varlıkonak köyünde Muammer Güzel isimli vatandaşın koyunu doğum yaptı. Dünyaya gelen kuzuyu gören Güzel, gözlerine inanamadı. İki başlı olarak dünyaya gelen kuzu, doğduktan kısa bir süre sonra telef oldu.

İlk defa böyle bir doğuma denk geldiğini belirten Güzel, "Hamile koyunumuz vardı. Bugün doğum yaptı. Dünyaya gelen kuzuyu görünce hayrete düştük. Çift başlı olarak dünyaya gelen kuzu, doğduktan kısa bir süre sonra öldü.

Bu aynı zamanda köyde yeni yılın ilk kuzusuydu. Çok sık rastlanan bir durum değil görünce çok şaşırdık" dedi.