Turabi'den zehir zemberek sözler! "Eğitimsiz yorumcular!"

Survivor All Star tüm hızıyla devam ederken. Eski şampiyon olan Turbo Turabi lakaplı Turabi Çamkıran’dan Survivor Panaroma Ekstra yorumcularına zehir zemberek sözler geldi.

Turabi'den zehir zemberek sözler! "Eğitimsiz yorumcular!"

Survivor All Star 2022’ye katılacakken bir anda ters köşe olan ve yarışmaya katılmayan Turabi Çamkıran Survivor yorumcularına ateş püskürdü.

Survivor All Star’a belki de son aylarda katılma ihtimali hala olan Turabi Çamkıran Survivor All Star 2022’yi yakından takip ettiği gibi Survivpr Panaroma’yı da yakından takip ediyor.

Ancak son yapılan yorumlar Turabi Çamkıran’ı kızdırdı. Turabi Yorumculara ateş püskürdü.

Soısyal medyadan açıklamada bulunan Turabi Çamkıran; Şampiyonlara laf söylemeyin! Kesin finalistler! Boş yere ağzınızı da yormayın, kendinizi de üzmeyin cahil eğitimsizler yüzünden. Biraz performansları düşüyor diye şampiyonlara laf etmeyin hemen! Her zaman insan iyi gününde olmayabilir. Hepsi de NET finalist!

Bir süreliğine buralarda olamicam.🥺 Artık amatör yorumcuların insafına kaldı buralar.😢dedi

Turabi açıklamalarına şöyle devam etti

''Eğitimsiz yorumcular''

Turabi Çamkıran, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Taraflı, eğitimsiz, emek hırsızı yorumcular. Sürekli bir iki yarışmacı övülüp karşısına çıkanlar da aşağılanıp lakaplar takılıyor. Hırsızsınız! Emek hırsızı! Tarafsızca, saygılı yorum yapın ya da kalkın o hak etmediğiniz masalardan. Herkes eşit şartlarda yarışsın! Birileri için özel kurulmadı o masalar.

''hak yemeyin artık!''

Her yarışmacı için adil kuruldu. Babanızın malı gibi, kendi egonuzla yönetemezsiniz. Hele de o adaya gitmemiş bir amatör hiç konuşmamalı! Dikkat edin artık anlaşılıyor adam kayırdığınız! Gözünüz dönüyor tuttuğunuz adamı överken! Nasıl öveceğinizi şaşırıyorsunuz artık. Aynı heyecanı diğer yarışmacı kardeşlerimize de harcayın. Hepsi eşit. Hak yemeyin artık yeter! Bitmediniz be...

''İtin hatrı yoksa''

Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Survivor Panorama yorumcularına küfür ve hakaret etmişti. Çamkıran, ''Ulan teneke yorumcular! Sizinle ilgili çok sağlam planlarım var. 'İtin hatrı yoksa, sahibinin hatrı var!' devri kapanmıştır'' diyerek, Panorama yorumcularına gözdağı vermişti.

''Cehennemde bir ben yanacağım''

Tangalı kadınlarla verdiği pozlar nedeniyle eleştirilerin hedefinde yer alan Turabi Çakıran, ''Bir namuslu sizsiniz ya! Sanırsın cehennemde bir tek ben yanacağım'' demişti.