Turabi'yi zor tuttular! İşte o anlar

Daha önce hem Türkiye'de Survivor yarışmasını ve Amerika'da 'War of the Worlds' yarışmasını kazanarak başarısına başarı katan Turabı, ikinci kez katıldığı 'War of the Worlds' yarışmasına karıştığı kavga ile damga vurdu.

Turabi Çamkıran, kavganın arkasından flaş bir açıklama yaparak favorisi olduğu yarışmadan çekildiğini duyurdu.  1 milyon dolarlık ödülü bulunan yarışmadan çekilen Turabı, verdiği kararla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. 

Turabı, duyurusunda  "Onurum 1 milyon dolardan daha önemli" diyerek hayranlarının büyük beğenisi kazandı. 

Başarısı ve hırsıyla adından söz ettiren Çamkıran, Amerika'da oldukça ünlenen yarışmada oyun sırasında bir yarışmacıyla kavga etti. Bir yarışmacı kendisine tepki gösterince sinirlerine hakim olamayan Turabi, güvenlik görevlileri tarafından zor sakinleştirildi.

Yarışmadan çekilme kararı alan başarılı sporcu, kavga sonrası Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Turabi Çamkıran, "Onurum 1 milyon dolardan daha önemli. Eve kendi isteğimle dönüyorum. (Diskalifiye diye bir şey yok!) Çünkü bu kavgadan sonra yarışma evine dönersem, etrafta korumaların olmadığı zaman o tavuğun bütün kemiklerini kırarım" ifadelerini kullandı.

'Survivor'dan sonra ABD'nin en çok izlenen yarışması 'The Challenge'a katılan Turabi, burada da şampiyon olmuş, yaklaşık 5 milyon TL'lik ödül kazanmıştı.