Türk filmi gerçek oldu! 6 yıl aynı yastığa baş koydular! 2 de çocukları oldu! Meğer kardeşlermiş

Türk filmlerinde klasikleşmiş bir sahne olan "Siz evlenemezsiniz, çünkü siz kardeşsiniz" repliği gerçek oldu. Karısının böbrek hastalığıyla donör olmak isteyen koca yaptırdığı testler sonucu 6 yıllık karısıyla kardeş olduğunu öğrendi. Evliliklerinden 2 çocuğu olan karı koca hayatının şokunu yaşadı.

Türk filmi gerçek oldu! 6 yıl aynı yastığa baş koydular! 2 de çocukları oldu! Meğer kardeşlermiş

6 yıllık karısı ve 2 çocuğunun annesinin yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile böbrek nakline ihtiyaç duyduğunu anlatan adam “Karım, oğlumuz doğduktan hemen sonra hastalandı. Doktorlar acilen böbrek nakli yapılmasını söyleyince tüm akrabaları ile iletişime geçtik ancak uygun bir donör bir türlü bulamadık” dedi. Donör bulunamamasının ardından doktorlara son çare başvuran adam hayatını mahveden o gerçeği öğrendi.

 Türk filmi gerçek oldu! 6 yıl aynı yastığa baş koydular! 2 de çocukları oldu! Meğer kardeşlermiş - Resim : 1

“GERÇEKLE ŞOK OLDUM”

Mırror'ın haberina göre testten kısa bir süre sonra doktordan telefon geldiğini anlatan adam, “Doktor HLA doku testi sonuçlarından elde edilen bazı bilgiler nedeniyle ek testler yapmak istediğine dair bir şeyler söyledi. Fazla düşünmedim ve kabul ettim. Ancak yapılan gerçeği öğrenince şoke oldum” ifadelerini kullandı.

 Türk filmi gerçek oldu! 6 yıl aynı yastığa baş koydular! 2 de çocukları oldu! Meğer kardeşlermiş - Resim : 2

6 YILLIK KARISI KIZ KARDEŞİ ÇIKTI

Doktorlar test sonuçlarına göre adamın karısı ile anormal derecede yüksek bir eşleşme yüzdesine sahip olduğunu ifade etti. Karı koca arasındaki eşleşme durumunun nadir olduğunu bilen adam sonuçların ne anlama geldiğini sorunca doktorlardan ancak kardeşlerin bu değerlerle eşleşebileceğinin cevabını aldı.

Doktorlar adamın 6 yıllık karısının genetik olarak akrabası, büyük ihtimalle de kardeşi olduğunu belirttiler.

“NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM”

Karısının kız kardeşi olduğunu öğrenen adam biyolojik ailesi ile hiç bir bağı olmadığını ve eşi ile de büyüdüğü yerden çok uzakta tanıştığını vurguladı.

Adam sosyal medyada “Şaka yapmıyorum karımla akrabayız. Bu durumla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum. Belki bu yanlış olabilir ama sonuçta o benim çocuklarımın annesi” yorumunda bulunurken sosyal medya kullanıcıları adamı sakinleştiren yorumlarda bulundular.